Мадонна після реанімації потанцювала на камеру в сексуальному корсеті

Мадонна після реанімації потанцювала на камеру в сексуальному корсеті

Мадонна після госпіталізації вийшла на зв'язок до прихильників

Американська співачка 64-річна Мадонна показалась у соцмережах після госпіталізації. Поп-діва потанцювала на камеру в сексуальному образі. Зірка одягла чорні штани та відвертий корсет зі шкіряною вставкою. Образ доповнила стильними окулярами.

"Маючи можливість рухати тілом і хоч трохи танцювати, я почуваюся найщасливішою зіркою у світі. Дякую всім моїм шанувальникам і друзям. Ви, мабуть, теж мої щасливі зірки. І вітаю з 40 річницею мого першого альбому", – написала Мадонна.

Нагадаємо, зірці стало зле 24 червня. Мадонну знайшли непритомною і екстрено госпіталізували. 29 червня її виписали з лікарні. Мадонна почувається краще, однак змушена відкласти своє семимісячне світове турне. Менеджер співачки, Гай Осірі, заявив, що в артистки бактеріальна інфекція. Нині не зрозуміло, що спричинило захворювання. Проте, за словами лікарів, інфекція стала надзвичайно серйозною і потребувала лікування в реанімації. Як відомо, інфекції можуть перерости в небезпечний для життя стан – сепсис або зараження крові.

Читайте також