Хто розбагатіє до кінця квітня – гороскоп на 25 квітня

Хто розбагатіє до кінця квітня – гороскоп на 25 квітня

25 квітня розпочніть регулярні заняття спортом. Це покращить самопочуття і допоможе схуднути. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Працездатність знижується, - говорить астрологиня. - Не починайте нового курсу навчання. Користі від нього буде небагато. Підводитиме пам'ять. Не слід проводити рекламні акції. Публікації нових постів піддаватимуться нищівній критиці. Внесені у нові проєкти гроші не дадуть прибутку. Найкраще зайнятися ревізією своїх ресурсів. Відмовтеся від збиткових справ. Більше часу приділіть фізичній роботі. Саджайте городину й дерева. Прибирайте присадибну ділянку. Більше гуляйте пішки. Відправлятися в далеку дорогу краще на вихідних. Фінансові справи Тельців, Терезів і Риб підуть угору. Гарно жити не заборониш. Ці знаки розбагатіють до кінця квітня.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не намагайтеся когось у себе закохати. Перше побачення перенесіть на наступний тиждень. Інакше зіпсуєте собі настрій.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Частіше робіть перерви на відпочинок. Брак кисню впливатиме на працездатність. По можливості менше часу проводьте в приміщеннях. Виходьте на свіже повітря.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Переберіть гардероб, змініть колір волосся. Вам пасуватимуть будь-які зміни в іміджі.

Рак (22 червня - 22 липня)

Здивуєтеся, як багато непотребу назбиралося у вашому помешканні. Приберіть у шафі, в коморі і на балконі. Подбайте про повноцінне харчування і нормальний сон. Зменшіть кількість спожитої кави.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Заводити нові знайомства на зло колишням коханим не слід. Незабаром ця ситуація обернеться проти вас. Покупки в інтернеті розчарують. Якщо хочете оновити гардероб, вирушайте на розпродаж.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Через завантаження на роботі забудете привітати друзів із днем народження. Ніколи непізно зателефонувати і побажати чогось хорошого людині, яку любите і цінуєте.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Доведеться виконувати невластиві для вас ролі. Не переймайтеся. Беріться за нове. Зараз усякий експеримент буде для вас корисним.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Це день великих можливостей. Беріться за справи, які давно відкладали. Куплені речі служитимуть довго. Стережіться укусів кліщів. Перевіряйте свій одяг та шкіру після прогулянки у парку і лісі.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Це не найкращий період для відпустки. Вам не дадуть побути на самоті. Хтось з оточення постійно псуватиме відпочинок, вимагатиме багато уваги до себе. Краще справи підуть в офісі.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Помилково вважати, що лише ваша думка правильна. Радьтеся з партнерами. Не забувайте про економію. Заощадьте частину зароблених коштів. Завдяки цьому згодом вдасться придбати річ, про яку давно мріяли.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Не час з'ясовувати стосунки. Вийти переможцем з суперечки навряд чи вдасться. Репутація може постраждати. Поважайте чужу точку зору.

Риби (21 лютого - 20 березня)

У ваш дім завітають гості. Зробіть приємне близьким людям. Приготуйте щось смачненьке. Прислухайтеся до батьків. Скористайтеся їхніми порадами й життєвим досвідом.

Читайте також