Гроші та перемоги чекають їх на кожному кроці - хто ці знаки-щасливчики

Гроші та перемоги чекають їх на кожному кроці - хто ці знаки-щасливчики

2 лютого - день особливий. Це час зцілення і процвітання, самозаглиблення та розвитку. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Прокидайтеся якомога раніше і беріться за справи, які хочете зробити добре, - говорить астрологиня. - Вам щаститиме на надійних бізнес-партнерів. Доля зводитиме з талановитими людьми, які залюбки ділитимуться своїми здібностями. Найкраще цей день пройде у Стрільців, Риб і Козорогів. Гроші та перемоги чекають їх на кожному кроці. Таланитиме у всьому. Дійте і досягнете бажаного. Це особливий час для тих, хто шукає свою половинку. Кузени, брати і сестри нарікатимуть на самотність. Вони попросять вас познайомити їх із кимось. Не дивуйтеся, якщо свою пару знайдуть серед ваших друзів.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Помітите світло в кінці тунелю. Набридне коритися обставинам і накопичувати досвід. Облаштовуйте оселю – свій надійний тил. Зміни не забаряться. Проявіть себе як сильний лідер і непересічна особистість.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Задумаєтеся над відкриттям власної справи. Вкладайте гроші у невеликі проекти. Займайтеся дизайном і флористикою, вивчайте програмування. Щастя поселиться у вашому домі. Час прийняти пропозицію руки і серця.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Бракуватиме міцного внутрішнього стрижня, аби швидко рвонути вперед. Не зупиняйтеся на досягнутому. Записуйтеся на тренінги, вирушайте на майстер-класи.

Рак (22 червня - 22 липня)

Особливим буде ранок цього дня. Приглядайтеся до людей, з якими зведе вас життя. Все, що зникатиме та ламатиметься, піде вам на користь. Навіть невдачі прийміть із вдячністю. Доля застерігає вас від більших неприємностей.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Справи підуть краще. Утримайтеся від обміну і продажу житла. Брати шлюб краще влітку. Щедрими на добрі події будуть вихідні. Насолодіться приємним товариством.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Пам'ятайте: усе, що нас не ламає, робить сильнішими. Це час підведення підсумків чергового етапу життя. Оцініть свої здобутки за попередні 5 років. Подумайте, що заважає успішно вирватися вперед.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Загострюються сімейні конфлікти. Якщо вчасно не звернетеся за порадою до психолога – розлуки не уникнути. Залишайтеся чесними самі з собою. Добро повернеться до вас сторицею. За все погане доведеться відповісти сповна.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Це час підготовки до грандіозного стрибка. Скористайтеся можливістю покращити матеріальне становища. Робіть усе для того, аби досягти бажаного: навчайтеся, ходіть на співбесіди, демонструйте свої сильні сторони.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Образи віддалятимуть вас від партнерів. Спробуйте прислухатися до власного серця, а не пліток. Конфлікти у родині провокуватимуть діти. Не піддавайтеся на їхні маніпуляції.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Найважливіші події відбудуть у сімейному житті. Ходіть на побачення, знайомтеся з людьми, які вам подобаються. Не бійтеся зробити перший крок.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Вивчайте іноземну мову. Скоро зрозумієте, наскільки це вдале капіталовкладення. Не будьте надто відвертими з новими знайомими. Нашкодите собі.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Прибутковими будуть перші тижні лютого. Отримаєте премії і виплати, які не дійшли до ваших рук торік. Вдалими виявляться відрядження.

Читайте також