Формула багатства: які

Формула багатства: які "чарівні" слова притягують гроші та удачу

Фінансовий успіх залежить не лише від повсякденної роботи та старань, а також від правильного налаштування самої людини. Варто знати, які слова допомагають залучити удачу та багатство, а також як правильно ці чарівні заклинання промовляти. 

Які слова притягують гроші

Езотерики вважають, що слова, які ми вимовляємо, мають матеріальну сутність, тому вони обов'язково матеріалізуються. Погані слова негативно впливають на успіх, а хороші, заряджені на позитив, – навпаки допомагають розбагатіти. 

Серед таких слів варто запам'ятати наступні: щастя, багатство, удача, успіх, процвітання, мрія, радість. Саме їх езотерики рекомендують промовляти часто. 

Формула царя Соломона

Цар Соломон символізує життєву мудрість, він передав своїм наступникам формулу, засновану на принципі потрійності. Вона звучить так:

Я залучаю гроші! Я стверджую щастя! Я множу любов!

Варто промовляти цю фразу декілька разів на день, щоб притягнути у своє життя успіх. Фото: Рexels

Як притягнути багатство: молитва

За православними канонами про фінансову удачу і захист в будь-яких справах просять святого Миколая Чудотворця, янгола-охоронця або святого покровителя.

Пропонуємо одну з таких молитов:

Святий Миколай Чудотворець, молю Тебе про допомогу. Прошу, будь до мене суворий, але справедливий. Пошли мені достаток по вірі моїй і вбережи від помилок. Дай мені мудрості, щоб грамотно розпоряджатися грошима, і залучи можливості, які дарують мені фінансову свободу. Надіюся на тебе, бо ти допомагаєш кожному, хто просить. Нехай прославиться ім'я твоє на віки віків. Амінь

Буддійська мантра на фінансову удачу

Для примноження достатку буддисти радять читати таку мантру:

Ом лакшмі виганшри камала дхайриган сваха

Як правильно вимовляти молитви і слова, щоб притягнути гроші

Існує декілька правил, яких варто дотримуватися, якщо ви справді хочете досягти успіху і притягнути у своє життя достаток. 

  1. Лише віри у свої слова недостатньо. Промовляючи їх, робіть так, ніби це вже відбулося.
  2. Бажано робити це без іронії, сарказму і негативного підтексту. Не варто ставитися до своїх слів, як до жарту, або просити багатства для того, щоб зробити іншій людині гірше.
  3. Говоріть слова, що притягують успіх, голосно, виразно і чітко.
  4. Використовуйте слова, запрограмовані на удачу, як можна частіше в повсякденному житті. Однак за однієї умови – вони повинні звучати в потрібному контексті.

Читайте також