Володимир Дантес показав ніжний поцілунок з Дашею Кацуріною

Володимир Дантес показав ніжний поцілунок з Дашею Кацуріною

Відомий український виконавець Володимир Дантес вже декілька місяців перебуває у стосунках з Дашею Кацуріною. Пара часто з’являється разом на публіці та показує спільні кадри.

Юзери вже ніяк не реагують на розлучення Володимира Дантеса й Наді Дорофєєвої. За словами фоловерів, їм набагато цікавіше спостерігати за новими стосунками зірок.

Нещодавно Володимир Дантес потішив мережу романтичними кадрами зі своєю коханою. Ними чоловік поділився в Instagram-stories. Як виявилось, світлини пара зробила у фотоавтоматі.

Перед камерою закохані постали з кумедними виразами обличчя. Також на одній зі світлин Володимир Дантес продемонстрував ніжний поцілунок з Дашею Кацуріною. Щоправда, цей поцілунок зірка назвав братським.

Нова обраниця артиста з’явилась перед камерою з розпущеним волоссям та без макіяжу. На світлинах закохані щиро усміхаються, демонструючи свої емоції. Юзери відразу відреагували на нові фото Володимира Дантеса.

Вони вкотре переконались, що співак більше не приховує свої нові стосунки. Фоловери назвали Володимира Дантеса та Дашу Кацуріною красивою парою й побажали їм завжди залишатись такими закоханими.

Читайте також