Час розпочинати нові справи: астролог розповів секрети успішного серпня

Час розпочинати нові справи: астролог розповів секрети успішного серпня

Серпень 2022 року стане для деяких знаків Зодіаку неприємним місяцем у плані грошей. У зв'язку з цим цим знакам варто розпочинати нові справи.

Про це повідомив Главред.

Як зазначив астролог Влад Росс, у цей час не можна виключати непередбачених витрат, складнощів із виплат зарплат та інших непередбачуваних подій. У цей період гривня може обвалитися по відношенню до долара - за один "зелений", можливо, доведеться платити 40 гривень.

У той же час після 7 серпня можна буде приступати до нових проектів та важливих бізнесових справ. До 11 серпня вирішення будь-яких питань сприйматиметься дуже емоційно, а після цієї дати з'явиться внутрішня необхідність показувати себе, демонструвати свої таланти, привертати увагу, бувати у суспільстві.

Небезпечними датами є 3, 8, 17, 26, 27, 28 серпня. Цього місяця можна і потрібно перевірити бюджет та оптимізувати витрати, займатися новими справами, розвивати свої навички, проводити ревізію та аудит.

Категорично не можна нехтувати технікою безпеки на виробництві, з'ясовувати відносини з партнерами, проводити експерименти

Читайте також