Є п’ять справ, якими цього дня займатися не можна – гороскоп на 15 лютого

Є п’ять справ, якими цього дня займатися не можна – гороскоп на 15 лютого

15 лютого людям бракуватиме гнучкості. Вони виявлятимуть упертість і непоступливість. Важко буде дійти згоди під час обговорення важливих питань. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Стабільно працюватиме добре налагоджений бізнес, - каже астрологиня. - Утримайтеся від відкриття нових напрямків діяльності. Експерименти й ризики не виправдають ваших сподівань. Є п'ять справ, якими цього дня займатися не можна. Не час шукати нової роботи і змінювати місце проживання, призначати перше побачення чи освідчуватися в коханні, відкривати власну справу чи інвестувати свої кошти у чужий бізнес. Усі ці плани перенесіть на вихідні. Говоріть тихіше. Не сваріться. Марно намагаєтеся щось комусь довести. Нехай красномовними будуть ваші вчинки.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Шукати своєї пари на час. Вразливими будуть горло й голосові зв'язки. Не допускайте переохолодження тіла. Пийте теплі напої.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Вам запропонують підвищення. Легко звикнете до нових вимог і впораєтеся з обов'язками. Не шукайте пару серед давніх знайомих. Ці люди розчарують.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Почуватиметеся розгубленими. Даремно переймаєтеся снами. Вони не здійсняться. Стережіться вірусів на комп'ютері. Не відкривайте листи від невідомих адресантів.

Рак (22 червня - 22 липня)

Багато чого хотітиметься. Не варто бігти до крамниці, аби задовольнити усі свої забаганки. Цього дня треба гуртуватися з однодумцями, але не поспішайте говорити їм про власні плани на майбутнє.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Якщо щось не вдається, задумайтеся, чи це справді вам потрібно. Переможе той, хто зуміє поставити бізнес на воєнні рейки.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Бачитимете людей наскрізь. Та не спішіть судити про це вголос. Перше враження буде оманливим. Цього дня вам зустрічатимуться особливі співрозмовники.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Утримайтеся від придбання легкових автомобілів. Не шкодуйте грошей на навчання. Саморозвиток дозволить рухатися вперед кар'єрними сходами й залишати позаду конкурентів.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Боятиметеся помилки, тому не зважитеся на нові кроки в бізнесі. Розслабтеся і з впевненістю рухайтеся вперед. Це час високих заробітків та успішного просування у бізнесі.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Навколо багато зради та брехні, але поруч надійні й чесні люди. Цінуйте та не проміняйте їх на нових знайомих. Вам повернуть заборговані кошти. Заощаджуйте їх у валюті.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Через плітки й настанови батьків і друзів зіпсуєте стосунки з коханими. Прислухайтеся до власного серця, а не чуток. Якщо носите щось важке, фіксуйте поперек еластичним бинтом.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Відганяйте від себе страх та невпевненість. Вам вдаватиметься усе. Беріть на себе більше обов'язків і тільки виграєте від цього. Зарплата зростає. Отримаєте премію за свої старання.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Досить комусь доводити, що ви можете більше. Дайте собі час на відпочинок, насолодіться тим, що маєте. Особливим цей день стане для тих, хто вагається. Вам запропонують кілька цікавих посад. Доведеться обирати те, що подобається найбільше. Рішення приймайте у п'ятницю.

Читайте також