Добре почуватимуться впевнені в собі люди без надмірних амбіцій - гороскоп на 23 лютого

Добре почуватимуться впевнені в собі люди без надмірних амбіцій - гороскоп на 23 лютого

23 лютого усе йтиме не за планом. Ухвалені домовленості скасовуватимуться. Зустрічі проходитимуть в емоційних суперечках і безрезультатно. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- У цей день особлива увага приділятиметься запахам, - говорить астрологиня. - Це вдалий час, аби купувати парфуми. Оберете власний чудовий аромат. Уважно підбирайте аромосвічки та ароматизатори для оселі. Наповніть її запахом ванілі, кардамону, апельсину та м'яти. Вони притягнуть у ваш дім багатство та успіх. Добре почуватимуться впевнені в собі люди без надмірних амбіцій. Не зважайте на дрібні негаразди. Робіть свою справу без поспіху. Менше слів - більше діла. Не час розміщувати рекламу. Покупку мобільних телефонів краще відкласти. Придбані гаджети не будуть працювати надійно.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Це дні марних сподівань. Годі мріяти. Пора діяти. Досить відкладати на завтра те, що треба зробити сьогодні. Не бійтеся і впевнено рухайтеся до своїх цілей.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гроші ітимуть до ваших рук. Найвдаліші покупки здійсните в інтернеті. Натраплятимете на чудові акції та чесних консультантів. Не бійтеся щось змінювати. Є шанс знайти кращу роботу, житло та оточення.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Програє той, хто вирішив відпочити на лаврах. Перемагатиме той, хто ставиться до життя як до гри. Не варто змінювати ділових та фінансових партнерів. З легкістю відпускайте людей, які не сприймають ваш темп життя.

Рак (22 червня - 22 липня)

Подбайте про ближнього. Візьміть шефство над тим, кому допомагатимете і за кого турбуватиметеся. У цьому знайдете сенс свого існування. Бережіть коліна. Не варто їхати у далеке відрядження чи на гірськолижний курорт.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Не відкладайте усе на вихідні. Завершуйте справи, які розпочали у лютому. Не женіться за тим, що не вдається. Прислухайтеся до власного серця. Це найкращий час для пошуку власного призначення.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Можна спробувати нову дієту. Результат вас приємно здивує. Приділіть більше уваги догляду за зубами. Запишіться на прийом до стоматолога.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Заздалегідь прораховані плани руйнуватимуться. Не поспішайте з висновками. Будьте готові до експромту. Можна цілком покладатися на свою інтуїцію. Все зміниться на краще.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Вас провокуватимуть до відвертих розмов. Не ведіться, аби не розказати чужі таємниці. Придумайте нові підходи до виховання малечі. Цього дня вони випробовуватимуть ваше терпіння.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Ви мало що встигатимете, бо постійно догоджатимете іншим. Не ламайте свої плани на догоду коханій людині.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Друзі намагатимуться звести вас з кимось. Не пручайтеся. Це буде гідна та цікава кандидатура. Цей день подарує справжнє кохання.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Не переборщіть, коли намагаєтеся комусь сподобатися. Будьте собою. Дотримуйте обіцянок. Вам щаститиму у всьому, за що візьметеся. Відмовтеся від справ, які можуть зачекати. Закінчуйте проекти, які допоможуть вам досягти бажаного вже цього року.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Легко досягатимете своїх цілей. Зможете переконати кого завгодно. Використовуйте цей дар, аби стати успішними у торгівлі та переговорах.

Читайте також