У конфіскований у браконьєрів автомобіль кинули коктейль Молотова

У конфіскований у браконьєрів автомобіль кинули коктейль Молотова

Під час рейду працівники державної лісової охорони філії "Клесівське лісове господарство" ДП "Ліси України" спільно з поліцейськими помітили позашляховик із причепом, навантаженим деревиною. Правоохоронці розпочали переслідувати авто.

Коли порушники зрозуміли, що їх виявили, покинули навантажений причіп і збільшили швидкість, щоб відірватись від переслідування. Зрозумівши, що втеча не вдасться, вони покинули і автомобіль.

Згодом цей позашляховик знайшли за два кілометр від місця злочину.

- Працівники поліції зняли відбитки, зафіксували всі сліди злочину, що лишилися в позашляховику. Автомобіль конфіскували. Уже під час переміщення транспортного засобу на штрафмайданчик хтось кинув в авто коктейль Молотова, що призвело до його швидкого загоряння. Незважаючи на всі спроби чоловіків знищити доказову базу їхніх злочинів, особи причетних встановлено, - повідомили в Поліському лісовому офісі.

Чоловіки - жителі села Чебель Сарненського району. Відомо, що їх неодноразово затримувала лісова охорона. Вони є фігурантами кількох кримінальних проваджень за аналогічними звинуваченнями.

За цим фактом також відкрито кримінальне провадження. Сума збитків у цьому випадку становить 84,6 тисячі гривень.

Читайте також