Психотропів на майже півмільйона гривень поліцейські вилучили у рівнянина

Психотропів на майже півмільйона гривень поліцейські вилучили у рівнянина

У Рівному поліцейські вилучили у закладчика майже кілограм психотропів. Загалом у 28-річного раніше судимого рівнянина вилучили майже 150 закладок із небезпечними наркотиками: їхня вартість за цінами «чорного» ринку становить майже півмільйона гривень.

Увагу правоохоронців привернув чоловік, який ввечері ходив по полю, що неподалік вулиці М. Карнаухова у Рівному. Під час поверхневого огляду поліцейські у нього вилучили 49 закладок «альфа-PVP» вагою 80 грамів, ніж та стартовий пістолет.

А вже в нього вдома оперативники провели обшук, де виявили 89 розфасованих пакетиків із особливо небезпечною психотропною речовиною вагою 200 грамів, три полімерні ємності із вмістом «альфа-PVP» загальною вагою понад півкілограма. Також вилучили банківську карту, мобільні телефони, сім-карти, зіп-пакети, ізоляційну стрічку та балони з фарбою.

Крім того в місцях, де молодик встиг зробити закладки, поліцейські виявили та вилучили іще 10 пакетиків із «альфа-PVP».

Правоохоронці встановили, що 28-річний мешканець обласного центру замовляв велику кількість наркотику через одну із логістичних компаній, а в потім фасував та розкладав закладки в різних районах міста й області.

Читайте також