Зустрічі з вами шукатимуть нові знайомі. Вони матимуть серйозні наміри – гороскоп на 7 травня

Зустрічі з вами шукатимуть нові знайомі. Вони матимуть серйозні наміри – гороскоп на 7 травня

7 травня не поспішайте із прийняттям рішень. Добре обдумайте кожну пропозицію і зважте, чого насправді хочете. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Гроші надходитимуть невеликими сумами, - говорить астрологиня. - Скористайтеся фінансовим резервом для здійснення покупок. У цей день варто купувати смартфони та ноутбуки, обирати техніку для кухні. Вони забезпечать вам комфорт на багато років. Зустрічі з вами шукатимуть нові знайомі. Вони матимуть серйозні наміри. Визначтеся, наскільки вас цікавлять ці стосунки. Тельці і Скорпіони зірвуть справжній куш. Ці два знаки купатимуться у розкоші.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Поменшає сили і натхнення. Краще доводити справи до кінця, ніж починати щось нове. Більше часу проводьте на природі.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Люди активно перекручуватимуть факти, пліткуватимуть і брехатимуть. Знайти однодумця цього дня непросто. Вівторок чудово підходить для того, щоб сісти на дієту.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Підписання договорів, відкриття банківських рахунків та оформлення завдатку за нерухомість перенесіть на наступний тиждень. Вдалими будуть переїзд та зміна іміджу.

Рак (22 червня - 22 липня)

Фінансові справи підуть угору. Цього дня варто змінювати роботу і нагадати боржникам про неповернуті гроші і речі. Кохані з головою поринуть у власні справами. Не дивуйтеся, якщо захочуть використати вас у власних цілях.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Вам обіцятимуть високі заробітки, але всієї суми не отримаєте через помилку у розрахунках. Не дозволяйте себе обманути. Попросіть коханих залишити вас на самоті. Візьміть паузу для роздумів. Краще скасувати візит до косметолога.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Турбуватиме безсоння. Депресивний настрій завадить виконати усе, що планували на цей день. Корисними будуть ранкова пробіжка і водні процедури. Слідкуйте за тиском.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Розриватиметеся між двома роботами. Не намагайтеся поєднати те, що не можливо. Залиште собі трохи часу на особисте життя. Визначтеся зі своїми бажаннями, щоб не стати героєм пліток.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Не поспішайте змінювати роботу і брати на себе керівні обов'язки. Діалог з колективом налагодити не вдасться. До четверга не варто подавати до суду і купувати техніку для дому. Також не треба давати заставу за щось. Гроші будуть втрачені. Перенесіть щеплення та ін'єкції краси.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Краще вирушити на дачу. Посаджене добре ростиме і принесе гарний урожай. Приберіть дім від зайвих речей. Легко закохуватиметеся. Поруч знайдуться люди, варті ваших почуттів.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Ви не знатимете ліку своїм грошам. Тому можете швидко залишитися без копійки. Не допускайте хаотичних витрат. Подбайте про зовнішній вигляд. Коханим приємно буде бачити вас у найкращій формі.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Ваша кишеня поповниться. Беріть участь у благодійних акціях. Купувати засоби зв'язку не час. Денна заклопотаність не залишить сил на особисте. Поясніть це коханим спокійно. Вони зрозуміють.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Відчуєте себе сповненими сил та натхнення. Вчасно зустрінуться люди, готові допомогти. Звертатися до стоматолога та офтальмолога краще ввечері.

Читайте також