Зіпсувати настрій можуть інтриги недоброзичливців. Уникайте участі в скандальних історіях – гороскоп на 10 червня

Зіпсувати настрій можуть інтриги недоброзичливців. Уникайте участі в скандальних історіях – гороскоп на 10 червня

10 червня - день авантюристів. Люди охоче ризикуватимуть заради примарної вигоди. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Лише дехто із вашого оточення говоритиме правду, - говорить астрологиня. - Люди приховуватимуть справжні наміри. Зіпсувати настрій можуть інтриги недоброзичливців. Уникайте участі в скандальних історіях. Не розповсюджуйте плітки. Коханих засмучуватиме ваша нерішучість. Залежатимете від думки батьків, рідко погоджуватиметеся з чоловіками і дружинами. Бережіть поперек. Не варто пересувати меблі в оселі. Краще проведіть цей час з дітьми. Доля вбереже вас від неприємностей. Особливий сюрприз вона підготувала для Тельців, Скорпіонів і Водоліїв. Ці знаки почуватимуться як справжні щасливчики.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Хотітиметься швидкого результату, але мало що вдаватиметься одразу. Не відволікайтеся на проблеми інших. Не купуйте смартфонів, відмовтеся від кредитів і відкриття банківських рахунків.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Не буде вдалих покупок. До крамниць ходіть лише за продуктами. Досить терпіти тиск і приниження, погрози і скандали. Найкращий час, аби завершити обтяжливі стосунки. Відкрийте своє серце для нових почуттів і знайомств.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Ви будете знаходитися у центрі уваги. Справити гарне враження на представників протилежної статі буде неважко. Дійте, якщо хочете знайти свою половинку.

Рак (22 червня - 22 липня)

Складно буде зрозуміти поведінку декого з друзів і колег. Кожен намагатиметься обвести навколо пальця. Стережіться тих, хто багато обіцяє. Це вдалий день, аби встановлювати сонячні батареї, купувати акумулятори та інші елементи живлення.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Купуйте ноутбук чи смартфон. Вони служитимуть довго. Не шукайте приводів для сварки з коханими. Важко буде помиритися. Йдіть до магазину зі списком продуктів. Не купуйте зайвого біля каси. Це дозволить заощадити і покращити фігуру.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Відкладайте смартфони, коли сідаєте за сімейний стіл. Вам є про що поспілкуватися з коханими. Не витрачайте час на справи, які не приносять задоволення і достойного заробітку.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Підвищується плодючість організму. Час подумати про поповнення в родині. Гроші і романтика повернуться у ваше життя. З оптимізмом поглянете у майбутнє.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Відмовтеся від побачення. Нічим добрим воно не закінчиться. Краще зустріньтеся з новими знайомими на вихідних. Продовжуйте миле листування у соцмережах, аби краще пізнати одне одного.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Нарешті зрозумієте хто вам друг, а хто ворог. Не відштовхуйте людей, які вас люблять і цінують. Поверніться до розгляду давніх майнових проблем. На цей раз вихід буде знайдено.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Це день примирення й злагоди. Люди інтуїтивно знаходитимуть гарні рішення. Слухайте своє серце. Нові ідеї будуть цікавими.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Наведіть лад у домі. Під час прибирання знайдете речі, які вважали втраченими. Чудовий день для проведення косметичних процедур. Займіться вдосконаленням своєї зовнішності.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Зроблені цього дня покупки будуть вдалими. За потреби сплануйте похід по крамницях. Не варто вносити застави за нерухомість. Куплене житло не задовольнятиме. Скоро будуть набагато кращі варіанти.

Читайте також