Житель Клесова став учасником нового сезону «МастерШеф»

Житель Клесова став учасником нового сезону «МастерШеф»

Олександр Козярчук із Клесова, що на Сарненщині, став учасником 12 сезону кулінарного телешоу «МастерШеф». Про це він повідомив у своїх соцмережах.

Олександр приготував вегетаріанську страву — стейк з броколі.

"Це асоціація з деревом. Я з Полісся. У нас ліси, білі гриби ростуть. Тому в мене буде мус з білих грибів. Також біля кори дерева — крапельки із журавлинового соусу, оскільки журавлина також у нас є популярною. І ще хочу зробити крапельки смоли бурштину, тому що це теж асоціація з Рівненською областю", — описав свою страву Олександр.

Суддя Ольга Мартиновська звернула увагу на смачний маринад і правильне приготування стейка, а Ектор Хіменес-Браво оцінив цікавий задум і хрумку броколі. У результаті учасник отримав два "так".

Олександр Козярчук працює ведучим на весіллях, тож ще й провів імпровізовану весільну церемонію для Ольги Мартиновської та Володимира Ярославського.

Чоловік розповів, що змалку любив куштувати бабусині страви та спостерігати, як вона готує. Потім цей інтерес став ще сильнішим — він почав спостерігати, як працюють на професійних кухнях, повторювати рецепти та відвідувати майстер-класи.

До слова, також участь у кастингу взяв Петро із Зарічного. Він приготував курку у вершково-грибному соусі та теж пройшов у наступний етап.

Читайте також