Таке кохання випадає раз на століття – любовний гороскоп на вересень

Таке кохання випадає раз на століття – любовний гороскоп на вересень

У вересні легко буде закохатися і закохати у себе кого завгодно. Жінки відкриватимуть у собі суперздібності чарувати і заворожувати. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Це час романтики і любовних пригод, - говорить астрологиня. – Розпочаті стосунки переростатимуть у щось більше. Цього місяця варто брати шлюб. Будуть створені прекрасні сім'ї. Чудовий час, аби завагітніти. Планувати поповнення у родині краще на початку місяця. Нові романтичні пригоди чекають на Овнів і Козорогів, особливі почуття з'являться у серці Дів і Стрільців. Таке кохання випадає раз на століття. Демонструйте свої почуття тим, кого любите. Не бійтеся здатися смішними.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Уникайте любовних трикутників. Вийти звідти переможцем не вдасться, а авторитет зіпсуєте надовго. Нові знайомства у соцмережах розчарують.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Вас засмучуватимуть чутки. Не зважайте. Людям просто хочеться поговорити. Робіть те, що задумали. Ваше особисте життя їх не повинне хвилювати. Почуття та обійми надихатимуть коханих. Вони стануть успішнішими на роботі. Проводьте разом більше часу у вихідні.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не дозвольте сірій буденності зруйнувати ваше щастя. Влаштуйте маленьке родинне свято хоч і з вигаданого приводу. Ви з милими станете ріднішими. Для дітей це стане гарним прикладом того, як гармонійно повинні розвиватися сімейні стосунки.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не обирайте собі супутника життя під впливом порад друзів та родичів. Краще поки що взагалі відмовитися від пошуків своєї пари.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Доки інші протиратимуть штани, ви з головою зануритеся у роботу. Тому на особисте часу бракуватиме. Коханим це не сподобається. Але вони зрозуміють ваше бажання здобути першість усюди, де тільки можна. Доведеться пожертвувати побаченнями заради кількох невідкладних справ.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Малознайома людина може спровокувати розлад у вашій сім'ї. Принесені нею новини спонукають до сварки. Спокійно розберіться в усьому. Вас спробують втягнути у давні родинні суперечки. Залишайтеся осторонь. Нехай ворогуючі сторони розберуться в усьому самотужки.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Ви всіляко намагатиметеся покорити серце людини, яка вам подобається. Змінюватимете зачіску та стиль одягу, відвідуватимете місця, у яких раніше не були. Це допоможе зблизитися, але стосунки будуть короткотривалими.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Вас запросять на побачення. Довго вагатиметеся, чи варто починати усе з нового листа. Нові стосунки допоможуть пережити нелегкі часи. Не прогавте свій зоряний час.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Є небезпека потрапити у любовний трикутник. Не давайте обіцянок двом партнерам. Зробіть вибір. Або дайте собі час на роздуми. Вдалий місяць для всиновлення. Запишіться на курси для майбутніх батьків та опікунів.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не пропустіть чергової вечірки. Хтось із присутніх на ній полонить ваше серце. Щоправда, це буде швидкоплинний роман. Одруженим не варто жорстко диктувати партнерам свої вимоги. Ви досягнете покори. Але можете втратити довіру та любов.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

За клопотами ви не помічатимете особливого ставлення коханих до вас. Будьте уважнішими. Стосунки з милими не стануть ближчими. Намагайтеся бути цікавими для них. Не допускайте відчуження.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Потурбуйтеся про старших членів родини. Разом з ними перегляньте сімейні відео та фотографії. Розпитайте їх про минуле. Це допоможе краще пізнати своє коріння. Сімейну історію запишіть для дітей.

Читайте також