Зараз варто погоджуватися на цікаві пропозиції і прислухатися до інтуїції  – гороскоп на 29 лютого

Зараз варто погоджуватися на цікаві пропозиції і прислухатися до інтуїції – гороскоп на 29 лютого

29 лютого кохання й сумніви перемішаються у вашій душі. Не зазирайте у майбутнє з тривогою. Усе відбудеться на краще. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Останній день зими спонукає до сумнівів, - говорить астрологиня. – Не вагайтеся, якщо готові прийняти рішення. Зараз варто погоджуватися на цікаві пропозиції і прислухатися до інтуїції. Сьогодні треба кидати шкідливі звички, обирати нову професію, іти навчатися, розривати стосунки з неприємними людьми, сідати на дієту, обирати свій вид спорту та купувати абонемент у басейн чи спортзал, шукати наставників та репетиторів. Вам зустрічатимуться талановиті вчителі. Якщо цього дня складете план на весну, це дозволить вам стати багатим та успішним до кінця року. Не бійтеся пробувати те, на що не наважувалися раніше. Такий шанс випадає раз на чотири роки. Тож використайте його з розумом.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Будете в очікувані приємних змін. Це час кар'єрного росту та особливих успіхів. Зароблені гроші вкладайте в оселю. Розпочатий цього дня ремонт вдасться завершити протягом двох тижнів.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Надійде солідна сума. У вихідні відкладіть роботу і насолодіться відпочинком. Зелене світло отримають амбітні особистості, які ставлять перед собою високу планку і не бояться змін.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Незважаючи на метушню, це буде один із найкращих днів зими. Він подарує багато щасливих зустрічей. Люди з минулого нагадають вам, ким ви є насправді.

Рак (22 червня - 22 липня)

Це день корисних надбань. Вдалою буде купівля одягу і взуття. Вигідно придбаєте техніку для дому. Можна обирати нові грилі та посудомийні машини.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Попрацюйте над своїм іміджем. Час придбати речі, які підкреслять вашу індивідуальність. Вдалий день для боротьби з наслідками легеневих захворювань. Бігайте, займайтеся спортом.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Очікуйте на приємні звістки. Вдалий період, аби завершувати ремонт, шукати квартиру чи дім для оренди. Погоджуйтеся на пропозиції із працевлаштування. Знайдете роботу своєї мрії.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не можна фарбувати і стригти волосся. Відкладіть до вихідних візит до стоматолога та косметолога. Подолати безсоння допоможе ромашковий чай з медом.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Почуватиметеся коханими та жаданими. Відкриється друге дихання. Вас запрошуватимуть на побачення. Не зволікайте з рішенням. Цього дня зародяться тривалі стосунки.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Особливим буде ранок цього дня. Отримаєте спокусливу пропозицію, перед якою важко буде встояти. Знайоми хотітимуть від вас поради. Не соромтеся брати гроші за свої послуги.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Забути про напруження та клопоти допоможе кулінарія. На кухні вам не буде рівних. Випікатимете та виготовлятимете шедеври. Вдалий час, аби купувати годинник, смартфон та ноутбук.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Ніщо не стоятиме на перешкоді до вашого фінансового успіху. Дійте сміливо. Зірки сприятимуть здійсненню ваших планів. Та краще утриматися від пошуку пари в інтернеті та далеких відряджень.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Це один із найкращих днів у цьому місяці. Скористайтеся усіма можливостями, які пропонує життя. Щаститиме у переговорах та змаганнях.

Читайте також