Замість квітів на весілля нареченим дарували корм для тварин

Замість квітів на весілля нареченим дарували корм для тварин

У день весілля нареченим дарували корм для тварин. Принести його замість квітів гостей попередньо попросили Ірина і Георгій Мельники. Харчі та смаколики вони передали у центр адопції "Надія на дім", що в Здолбунові, пише Суспільне.

Як розповіла керівниця центру Юлія Кухар, це вперше допомогли до притулку в такий спосіб.

Ірина Мельник — родом зі Здолбунова, але проживає у Києві. Вона поділилася, пояснила, чому відмовилася від квітів на своєму весіллі:

- Я ніколи не була байдужою до безпритульних тварин. Ми з чоловіком вирішили святкувати на Рівненщині, а везти квіти до Києва — немає сенсу, вони просто пішли б на смітник, тому ми обрали таку альтернативу.

Таку альтернативу квітам на весілля обрала наречена, коханий її підтримав:

- Я не очікувала, що люди взагалі прийдуть без квітів. Більшість принесла мішки корму, смаколики для котів та собак. Звичайно, найтяжче було старшим людям, багато хто не розуміє для чого це. Але навіть ті, від кого я не очікувала цього, принесли їстівні букети із корму та смаколиків.

Вона додала, що ідея букетів — мамина.

Це не перша допомога Ірини для притулку:

- Коли почалася війна, в перші дні я передала великий мішок собачого корму, який купила своїй собаці, але я виїхала до Польщі, то не було сенсу його з собою везти. Я знаю власників притулку і впевнена, що допомога не піде на перепродаж. Це маленький притулок, якому потрібна більша увага.

Читайте також