Закохаються по самі вуха - на які п`ять знаків полюватиме Купідон – любовний гороскоп на серпень

Закохаються по самі вуха - на які п`ять знаків полюватиме Купідон – любовний гороскоп на серпень

У серпні доля подарує багатьом шанс реалізувати свої потаємні бажання. Люди закохуватимуться, одружуватимуться і наважаться стати батьками. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Більше уваги приділіть своїм рідним, - говорить астрологиня. - Пильнуйте за малечею. Діти можуть затівати особливо небезпечні ігри. Проведіть більше часу з ними. Пощастить подружжям, які цього місяця стануть батьками. Народжуватимуться генії. Легко буде закохатися і закохати когось у себе. Овни, Тельці, Діви, Раки і Скорпіони приворожуватимуть своєю красою. Намагаючись полонити чиєсь серце, самі закохаєтеся по вуха. На ці п'ять знаків полюватиме Купідон.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Усі проблеми між вами й партнерами виникатимуть через впертість. Кожен стоятиме на своєму. Не шукайте розраду в алкоголі, не вирушайте на пошуки нового кохання. Згодом вдасться порозумітися.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Коли обираєте свою половинку, прислухайтеся до власного серця, а не підказок друзів. Розриватиметеся між двома обранцями. Розірвати цей любовний трикутник здатні тільки ви.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Добре почуватимуться ті, хто має надійних друзів. Вони знають, як підняти вам настрій. Дії коханих спантеличуватимуть. Не тримайте це у собі. Поговоріть відверто.

Рак (22 червня - 22 липня)

Багато мріятимете і ностальгуватимете. Згадайте про людей, завдяки яким ви стали тим, ким є. Варто подзвонити улюбленому вчителю, другу, родичу чи випадковому знайомому, який повірив у вас.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Отримаєте букет від незнайомця. Це заінтригує. Не намагайтеся скоріше визначити, хто ваш таємний шанувальник. Дайте стосункам можливість розвиватися повільно.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Місяць буде багатим на новини. Родичі будуть народжувати дітей, одружуватися і святкувати новосілля. Не оминайте родинних та дружніх вечірок. Неочікувано саме там маєте шанс зустріти свою пару.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

На побачення краще вирушити після 10 серпня. Це може стати початком нових стосунків. Ігноруйте пропозиції на сайтах знайомств.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Досить підозрювати коханих. Вони вірні вам. Зараз ви потребуєте спокою та відпочинку. Згадайте найкращі моменти ваших стосунків. Ніколи не пізно це повторити.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Будете заклопотані власними справами. Про коханих згадуватимете пізно ввечері. Вдень навіть про їхні прохання можете забути. Обійміть рідних і зізнайтеся, як сильно їх любите.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Не тримайте в собі страхи та злість. Відпустіть образу. Нема часу на такі почуття, коли поруч вирує справжня пристрасть. По вуха закохаєтеся у того, кого недавно вважали своїм другом.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Не кепкуйте з людей, яких любите. Вони погано розумітимуть жарти та ображатимуться. Візьміть відпустку на кілька днів і відчуєте, як відкриється друге дихання. Вдалий час, щоб завести домашнього улюбленця. Але перед цим порадьтеся з коханими.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Нагадають про себе дитячі травми. Не накопичуйте образи на батьків та однокласників. Спробуйте згадувати побільше щасливих моментів.

Читайте також