Освідчився через місяць після полону: захисник Зміїного з Рівненщини одружився

Освідчився через місяць після полону: захисник Зміїного з Рівненщини одружився

Морпіх з Рівненщини, який захищав острів Зміїний, Максим Кручок одружився зі своєю коханою Юлією Миронюк. Військовик зробив пропозицію дівчині через місяць після звільнення з російського полону, у якому перебував майже рік.

Молодята розповіли Суспільному історію свого кохання.

Морський піхотинець Максим Кручок потрапив у полон на початку повномасштабного вторгнення, він захищав острів Зміїний. Чоловіка звільнили через дев'ять місяців, у листопаді 2022 році. Після повернення додому військовик почав зустрічатися з Юлією Миронюк із села Витків. Сам чоловік родом із села Бочаниці Гощанської громади.

Юлія розповіла, що її коханий зробив пропозицію 19 грудня 2022 року, майже через місяць після того, як почали зустрічатися.

- Я була в шоці. Не очікувала, що так швидко, не була готова до цього. Я ще тоді стояла думала, мабуть, 10 хвилин. З нами були друзі наші, — згадала про той день Юлія.

Військовик додав, що освідчився коханій у Рівному в Парку молоді біля Лебединки:

- Як готувався? Подумав, зробив. Мої почуття не передати було. Дуже сильно переживав. Я думаю, кожен чоловік відчуває щастя після "так".

Подружжя розповіли, що до початку повномасштабного вторгнення вони спілкувалися один з одним як друзі. З 2020 року Максим проходив строкову службу, згодом підписав контракт із морською піхотою. Морпіх служив на півдні країни, зокрема на Одещині на острові Зміїний, де й зустрів велику війну.

- Ми вже тоді дуже довго спілкувалися, але він не пропонував мені зустрічатися. Перед тим, як його взяли в полон, говорила з ним по відеозв'язку, а потім він вже не виходив на зв'язок. Я постійно писала до його сестри. Інформації було дуже мало. Востаннє бачилися восени 2021 року, — розповіла Юлія.

Юлія та Максим одружилися  у Гощі. На святкування запросили близьких родичів та друзів.

- Зараз такий час, що ми й не дуже хотіли нічого розширеного робити. Все більш простеньке, для близьких родичів, було 45 осіб. У нас була виїзна церемонія, ми читали обітниці один одному. Відбулося дуже чудово, ми дуже раді. Я всю церемонію переживала. Він найдорожчій, найкоханіший чоловік,- каже Юлія.

Максим Кручок поділився своїми емоціями, які відчував у той день:

- Я не знаю, як вам передати емоції. Я з нею дуже щасливий. Вона дуже красива, ніжна, тендітна, розуміюча. Ми ще на перед не загадували про плани. Хочемо, щоб все було добре.

 

Читайте також