Захотів установити перший світовий рекорд: британець відвідав 51 паб за 24 години

Захотів установити перший світовий рекорд: британець відвідав 51 паб за 24 години

Громадянин Великої Британії Метт Елліс з міста Сент-Неотс обійшов більше 50 закладів протягом доби заради того, щоб потрапити у Книгу рекордів Гіннеса.

Таким чином він висловив безмежну любов до пабів, які зазнали величезних збитків від карантинних обмежень у період пандемії Covid-19. Він має всі можливості стати першою у світі людиною, котра випила у такій кількості закладів за певний період, пише Мета.

10 жовтня розпочалася ходьба по пабах. У інтерв'ю чоловік зізнався, що перші 10 місць йому вдалося обійти всього за одну годину, проте згодом ставало все важче та важче. Відповідно до умов, британець мав відвідати щонайменше 50 закладів і випивати 125 мл будь-якого напою у кожному з них. Отож, у підсумку рекордсмен міг вжити щонайменше 6,38 л рідини. За ним ходили люди та фіксували дотримання умов. 

Серед напоїв Метт Елліс обирав дієтичну колу або ж апельсиновий фреш, тому що алкоголь не сильно полюбляє. Тепер все у руках експертів Книги рекордів Гіннеса. Вони отримали потрібні документи від потенційного рекордсмена.

Поки ще немає жодного подібного рекорду, виконаного однією людиною. Проте до Книги занесено командне досягнення: у 2011 році в Нью-Йорку група з 13 людей встигла зупинитися у 250 барах всього лише за добу.

Читайте також