За пів кроку до весни - хто раптово розбагатіє і зустріне свою половинку гороскоп на 16 лютого

За пів кроку до весни - хто раптово розбагатіє і зустріне свою половинку гороскоп на 16 лютого

16 лютого не дозволяйте сумнівам стримувати ваші дії. Кожен день наближатиме вас до заповітної мрії. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Це час злагодженої колективної роботи, - говорить астрологиня. - Допомагайте всім, хто цього потребує. Гуртом легше долати перешкоди. Намагайтеся уникати стресових ситуацій. Пильнуйте за малечею. Вона шукатиме собі небезпечних пригод. Не варто думати про оновлення гардеробу. Куплений одяг виявиться невдалим. Вкрай несприятливий день для проведення косметичних операцій. Хотітиметься весни та оновлення. За пів кроку до весни коханими та жаданими почуватимуться Раки, Діви та Скорпіони. Раптово розбагатіти мають шанс Тельці, Леви і Стрільці. Успішними себе відчують Терези і Водолії. У вихідні відкладіть роботу і займіться тим, що любите.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не ігноруйте своїх снів. У них отримаєте підказку. Ви умієте і можете більше, ніж думаєте. Не бійтеся проявляти свої таланти. Вас помітять, запропонують підвищення посади і заробітку.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Велике везіння і купа спокусливих пропозицій чекає на вас вранці. Не проспіть свій зоряний час. Цього дня варто братися за справи, на які покладаєте великі надії.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Щодня ставатимете ближчими до своєї мети. Вдало проходитимуть переговори, презентації. Можна виставляти на показ свої роботи, набирати свою команду, ділитися досвідом

Рак (22 червня - 22 липня)

Ранок цього дня присвятіть медитації. Це допоможе заспокоїтися і знайти внутрішню рівновагу. Контролювати дії усіх родичів неможливо і непотрібно. Не втомлюйте себе та оточення. Довіряйте тим, кого любите

Лев (23 липня - 23 серпня)

Багато рішень приймете на емоціях. Задумуйтеся над наслідками. Не час купувати авто, відкривати депозит у банку. Щоб мрія стала реальністю, беріться за найважливіші справи на світанку.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Гроші йтимуть до вашої кишені. Не спішіть витрачати їх на необдумані покупки чи позичати комусь із друзів. Втратите і кошти, і дружбу. Купуйте найнеобхідніше, а від придбання техніки відмовтеся взагалі.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Відчуєте себе абсолютними щасливчиками. Усе вдаватиметься тут і зараз. Тримайтеся людей, які поруч з вами за будь-яких обставин. Вони ваш надійний тил і підтримка.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Зосередьтеся на роботі. З головою зануритеся у справи, які приведуть вас до успіху. Не зазирайте у майбутнє з тривогою. Довіртеся долі. Усе складеться так, як треба.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Не час заводити нових друзів, як і повертати до колишніх стосунків. За таке рішення доведеться поплатитися власною репутацією.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

День принесе неочікуваний результат. Отримаєте вигідні грошові пропозиції. Надійдуть приємні звістки від дорогих вам людей.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Насолоджуйтеся здобутками, складайте плани на весну. Найцікавіші пропозиції отримаєте в кінці місяця.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Не давайте волю ревнощам. Не поспішайте з висновками. Довіряйте коханим, а не чуткам про них. Цієї п'ятниці не слід розпочинати будівництво чи ремонт.

Читайте також