Яку шапку носити з пуховиком: модні поєднання на холодний сезон 2021-2022

Яку шапку носити з пуховиком: модні поєднання на холодний сезон 2021-2022

Пуховик – найпопулярніший верхній одяг для жінок. Дизайнери всього світу створюють різноманітні моделі: об’ємні, приталені, довгі, короткі, зі спідницею, ременем чи хутром. І щоб виглядати модно, необхідно правильно поєднувати пуховики з головними уборами.

Яку шапку носити з пуховиком – біні та теплі в’язані шапочки

Дизайнери рекомендують вибирати шапки-біні – трикотажний або в’язаний головний убір, який бере свій початок зі спортивного стилю, так само, як і пуховик. Але сьогодні існують різні моделі таких курток, і деякі з них виглядають не гірше суворого пальта. Тому до різних пуховиків підходять різні біні, що треба враховувати.

  • Яку шапку носити з пуховиком: модні поєднання на холодний сезон 2021-2022 1
  • Яку шапку носити з пуховиком: модні поєднання на холодний сезон 2021-2022 2

Трикотажні біні, а також моделі дрібної або великої в’язки в елегантному стилі виглядають строго. Варіанти без помпонів та безлічі декоративних елементів чудово поєднуються з приталеними, жіночними моделями пуховиків. Ви також можете підбирати їх до одягу із поясом.

Яку шапку носити з пуховиком: модні поєднання на холодний сезон 2021-2022 3

Спортивні трикотажні біні та моделі великої в’язки можна носити з пуховиками у спортивному стилі. Вони також підходять до всіх моделей оверсайз. Таке поєднання виглядає неймовірно цікавим, молодіжним.

Яку шапку носити з пуховиком: модні поєднання на холодний сезон 2021-2022 4
Яку шапку носити з пуховиком: модні поєднання на холодний сезон 2021-2022 5

Будьте обережні із декором на таких шапочках. Незважаючи на те, що багато модниць люблять помпони, вушка та інші подібні елементи, вони більше підходять у молодіжний стиль. Наприклад, яскравий короткий пуховик та розмальована шапка з помпоном допоможуть дівчині висловити свою індивідуальність.

Яку шапку носити з пуховиком: модні поєднання на холодний сезон 2021-2022 6
Яку шапку носити з пуховиком: модні поєднання на холодний сезон 2021-2022 7

Теплі в’язані шапки – один із найкращих варіантів для холодів. Моделі дрібної або великої в’язки, з в’язаними візерунками відмінно поєднуються з пуховиком будь-якого типу. Доповніть свій образ шарфом за стилем та кольором, щоб виглядати дуже красиво.

Кепі та фетрові капелюхи з пуховиком

Не кожен капелюх підійде під такий верхній одяг. Але деякі дизайнери все ж таки рекомендують проявляти індивідуальність і одягати невеликі фетрові капелюшки з приталеними пуховиками в елегантному стилі. А ось із об’ємними курточками їх краще не поєднувати.

  • Яку шапку носити з пуховиком: модні поєднання на холодний сезон 2021-2022 8
  • Яку шапку носити з пуховиком: модні поєднання на холодний сезон 2021-2022 9

Кепі та пуховик – модне поєднання на сезон 2021-2022. Ви створите міський лук, вибравши таку модель головного убору. Залежно від фасону він підійде як до суворих, приталених курточок, так і до об’ємних пуховиків нестандартного крою.

Яку шапку носити з пуховиком: модні поєднання на холодний сезон 2021-2022 10
Яку шапку носити з пуховиком: модні поєднання на холодний сезон 2021-2022 11

В осінню або весняну погоду ви можете одягнути теплу бейсболку, яка добре поєднується з коротким або довгим пуховиком оверсайз. Цей модний лук часто обирають світові зірки. Ви виглядатимете привабливо, а ще створите міський образ. Колір такого головного убору може бути тон пуховика або набагато яскравішим.

Яку шапку носити з пуховиком: модні поєднання на холодний сезон 2021-2022 12
Яку шапку носити з пуховиком: модні поєднання на холодний сезон 2021-2022 13
Яку шапку носити з пуховиком: модні поєднання на холодний сезон 2021-2022 14

Як вибрати колір шапки під пуховик

Насправді ви можете експериментувати і легко підбирати контрастні головні убори до верхнього одягу. Але дизайнери рекомендують носити надто яскраві шапки, у тому числі червоного, салатового, жовтого кольору молодим дівчатам, які не бояться привернути увагу. Класичнішими вважаються моделі білого, чорного, світло-бежевого, пісочного, молочного, сірого, коричневого відтінків.

Яку шапку носити з пуховиком: модні поєднання на холодний сезон 2021-2022 15

Насправді ви можете експериментувати і легко підбирати контрастні головні убори до верхнього одягу. Але дизайнери рекомендують носити надто яскраві шапки, у тому числі червоного, салатового, жовтого кольору молодим дівчатам, які не бояться привернути увагу. Класичнішими вважаються моделі білого, чорного, світло-бежевого, пісочного, молочного, сірого, коричневого відтінків.

Перш ніж купувати шапку, подумайте про те, що вона буде максимально близько знаходиться до вашого лиця. І деякі відтінки надають шкірі свіжості, інші надто виділяють зморшки. Запам’ятайте, що світлі тона роблять обличчя свіжим, а темні зістарюють його. Враховуйте і свій кольоротип шкіри – не кожний колір головного убору вам підійде. Якщо ви не знаєте його, просто прикладіть тканину певного кольору до свого обличчя та подивіться, як ви виглядаєте.

Яку шапку носити з пуховиком: модні поєднання на холодний сезон 2021-2022 16

При виборі шапки до пуховика враховуйте його стиль. Спортивні моделі вимагають таких самих головних уборів, а більш елегантні курточки чудово поєднуються з жіночними шапочками.

Читайте також