Використайте шанси покращити фінансове становище – гороскоп на 12 серпня

Використайте шанси покращити фінансове становище – гороскоп на 12 серпня

12 серпня не втомлюйтеся шукати власне покликання. Зумієте відкрити у собі нові таланти. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Депресивний стан мине, - говорить астрологиня. - Повертайте у своє життя позитивні емоції. Згуртовуйтеся навколо людей, які заряджають одне одного позитивом. Таланитиме терплячим і мудрим. Використайте шанси покращити фінансове становище. Погодьтеся на підвищення заробітків, навіть якщо для цього доведеться взяти на себе більше обов'язків. У Тельців, Левів, Терезів і Водоліїв виростуть крила. Життя цих чотирьох знаків раптом зміниться на краще.

Овен (21 березня - 20 квітня)

На вас чекає незбагненний успіх. З вами охоче працюватимуть. Зарано знайомити коханих з батьками. Їм важко буде прийняти ваш вибір.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Зміни на роботі спонукають вас замислитися над додатковим джерелом заробітку. Кохані постануть перед вибором. У їхньому житті з'явиться нова симпатія.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Загостряться конфлікти між свекрухами й невістками. Жінкам різних поколінь непросто буде дійти згоди цього дня. Утримайтеся від матеріальних претензій в адресу родичів. Ви програєте у судовій тяганині за спадщину.

Рак (22 червня - 22 липня)

Фінансові справи підуть угору. Робоче місце обладнайте на балконі. Зможете там усамітнюватися, якщо з офісу доведеться перейти на дистанційну роботу.

Лев (23 липня - 23 серпня)

У молодих сім'ях постане питання, чи треба жити разом далі. Задумаєтеся над розлученням. Про такі рішення скоро пошкодуєте.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Службові романи заводити не варто. Вони будуть швидкоплинними. Одяг і взуття замовляйте в інтернеті. Ціни і швидка доставка приємно здивують.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не варто закладати фундамент дому. Ця будівля буде аварійною. Тут часто сваритимуться представники різних поколінь. Перехід до нової команди краще планувати з наступного тижня. Не перекладайте на близьких відповідальність за ваші помилки.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Вашими досягненнями захоплюватимуться. Вас ставитимуть за приклад. Не раз доведеться ділитися досвідом і навчати. Вірте у долю і власні сили. Зможете здобути те, на що не сподівалися.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Не сумнівайтеся у своїх силах. Саме ви зараз здатні гори звернути. Більше уваги приділіть професійним навичкам. Зважтеся на радикальні зміни іміджу. Вам пасуватиме новий колір волосся.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Не варто братися за відповідальні справи, якщо вони можуть зачекати до наступного понеділка. Не робіть кредитів. Уникайте заборгованості.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

З'являтимуться геніальні ідеї, які допоможуть гарно заробити. Людина, у яку ви закохані, навряд чи відповість взаємністю. Не марнуйте на це часу.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Частіше чергуйте розумову працю з фізичною. Це вдалий день для майстрів, що створюють своїми руками корисні речі. Добро прийде в оселі тих, хто приручатиме вуличних тварин.

Читайте також