В Україну увірветься потепління понад +20 градусів: дата різкої зміни погоди

В Україну увірветься потепління понад +20 градусів: дата різкої зміни погоди

Погода в Україні скоро різко зміниться у бік довгоочікуваного весняного потепління. Синоптики прогнозують, що тепло і сухо буде вже на найближчих вихідних, а наступний тиждень і зовсім розпочнеться з 20-градусних значень. Таким прогнозом поділилися синоптики Українського гідрометцентру.

Так, згідно з прогнозом, 8 квітня - найбільш холодний і мокрий день в найближчій перспективі. Температура вдень +6+9 градусів, в Одеській області - до +11 тепла. Невеликий дощ на Заході і Півночі. Вітер сильний, часом поривчастий. Вночі заморозки - від -2 до +2 градусів, тепліше в нічний час на Сході і Півдні - від +3 до +8.

 А вже в суботу, 10 квітня, нас чекає сонячний день з підвищенням температури до +8+15 вдень, вночі - все ще заморозки - від 0 до -3 морозу.

Неділя 11 квітня, принесе ще більше тепла, але при цьому невелику хмарність, а на Півдні можливі незначні опади. На інших територіях вдень +10+17 градусів, вночі теж стане тепліше - від +2 до +9.

У понеділок, 12 квітня, нас чекає справжня спека. Синоптики обіцяють +15+19, а на Сході від +19 до +22 градусів. Опади не передбачаються.

Тим часом синоптик Наталка Діденко повідомила, що потепління прийде на найближчих вихідних, але вже 8-го квітня температура почне повільно, але неухильно підвищуватися.

Читайте також