Із переможниці на конкурсі краси зірвали корону

Із переможниці на конкурсі краси зірвали корону

Організатори конкурсу заявили, що обурені тим, що сталося.

У Шрі-Ланці конкурс краси для заміжніх жінок закінчився скандалом. Спочатку переможницею була оголошена Пушпіка Де Сілва, якій і надягли корону. Однак красуня не встигла порадіти своєму успіху: через хвилину до неї підійшла попередниця Каролін Джури - володарка титулів "Місіс Шрі-Ланка 2019" і "Місіс світу 2020" - і зірвала з голови корону. Після цього Джури наділа корону на голову красуні, яка зайняла друге місце.

Як повідомила Colombo Gazette, Де Сілва нібито порушила правила конкурсу, оскільки вона не заміжня, а розлучена. Відразу після цього Де Сілва в сльозах залишила сцену. Незабаром в соцмережах з'явився пост, в якому жінка стверджує, що пережила не тільки психологічну, а й фізичну травму, їй знадобилась допомога медиків. А також пригрозила подати до суду.

Де Сілва наголосила, що вона не розлучена, а просто мешкає зараз окремо від чоловіка. І що немає жодних офіційних документів, які б підтверджували слова Каролін. Організатори ж конкурсу заявили, що Джури зайнялася самоуправством, пообіцявши повернути корону Пушпіке.

Незабаром після обіцянки Де Сілва написала про те, що коли корону їй повернуть, то вона "бере на себе зобов'язання виграти майбутній конкурс, представляючи Шрі-Ланку на світовому конкурсі".

Читайте також