Ця доба сприятиме молодим і завзятим. Не стримуйте своїх поривань – гороскоп на 15 квітня

Ця доба сприятиме молодим і завзятим. Не стримуйте своїх поривань – гороскоп на 15 квітня

15 квітня не гайте часу на плітки. Зосередьтеся на справах, які не можуть чекати. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Середина місяця потішить преміями, - говорить астрологиня. - Утримайтеся від покупок у кредит. Ця доба сприятиме молодим і завзятим. Не стримуйте своїх поривань. Цього дня захочеться чогось новенького. Люди активно шукатимуть оригінальні рішення і нові знайомства. З'являтимуться нові ідеї. Але впроваджувати їх у життя краще наприкінці квітня. Все, що народжене цього понеділка, потребуватиме доопрацювання. Відкладіть звернення до офіційних органів. Ваші питання не будуть розглянуті належним чином. Не варто думати про експерименти із зовнішністю. Новий імідж вийде невдалим. Це чудовий день для початку регулярних занять фізкультурою чи спортом. Успіх світить Рибам, Дівам і Скорпіонам. Фортуна на вашому боці. Не бійтеся експериментувати та фантазувати.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Доведеться змінити щоденний маршрут і спробувати те, на що раніше не зважувалися. Можна планувати мандрівку з родиною. Вчасно сплачуйте за комунальні послуги, не наражайтеся на штрафи. Розпочатий роман принесе чимало позитивних емоцій.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Досліджуйте нові горизонти. Пробуйте те, на що не зважувалися раніше. Справи стають успішними. Заробітки зростають. Укладайте угоди з новими партнерами, розпочинайте важливі переговори. Допомагайте людям у скруті.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Стосунки з колегами стають напруженими. Іти на конфронтацію не варто. Змініть ставлення до людей, що вас оточують. Частіше усміхайтеся. Будете задоволені заробітками.

Рак (22 червня - 22 липня)

Стресові ситуації не дадуть розслабитися. Переговори плануйте на другу половину дня. Добре почуватимуться люди виробничих професій і ті, що працюють на землі. Творчим натурам бракуватиме часу та фантазії.

Лев (23 липня - 23 серпня)

До вас висуватимуть високі вимоги як керівництво, так і родичі. Не опирайтеся проти виконання складних завдань. Усе вдаватиметься рішучим та терплячим.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Зумієте добре заробити і підвищити авторитет в очах начальства. Заробітки і кар'єрний ріст не заставлять себе чекати. Відкладіть покупку одягу і взуття.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Проведіть ревізію матеріальних ресурсів. Задумайтеся, чого насправді вам не вистачає. Фінансовий успіх залежатиме від уміння правильно вкладати гроші і мінімізувати витрати. Нові знайомі припадуть вам до серця. Не затягуйте із запрошенням на побачення.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Відкриєте у собі здібності психолога. Інші звертатимуться до вас за порадами, жадатимуть вашої підтримки та розради. Життя навколо вируватиме. Вам захочеться втекти від метушні та інтриг. Менше читайте новини. Краще пориньте у нову цікаву книгу.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Оточення бачитиме найкращі риси вашого характеру. Не намагайтеся вдавати з себе того, ким не є насправді. Час зустрітися із колишніми друзями та однокласниками. Повертайтеся у місця дитинства та юності. Це надихатиме. Відчуєте, що насправді є місцем вашої сили.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Наводьте лад у давніх справах. Починати щось з нуля зараз не слід. Самотнім час вирушати на побачення. Поруч будуть люди, які вам симпатизують. Боріться за власне щастя.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Ви готові до подвигів та експериментів. Усе вдаватиметься. Отримаєте одразу кілька вдалих фінансових пропозицій. Якщо плануєте щось ризиковане, думайте, чи не переступаєте через інтереси інших, щоб не скривдити дорогих серцю людей.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Хотітиметься комфорту і надійності. Перешкоди вибиватимуть вас із колії. Терпіння бракуватиме. Добре вдаватиметься контроль за роботою команди. Збирайте навколо себе надійних однодумців.

Читайте також