Цього вівторка таланитиме інтелектуалам — гороскоп на 13 лютого

Цього вівторка таланитиме інтелектуалам — гороскоп на 13 лютого

13 лютого - вдалий день для прийняття важливих рішень. Можна купувати квартири, автомобілі, заводити домашніх улюбленців. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Це день винаходів, відкриттів та сміливих пропозицій, - говорить астрологиня. - Цього вівторка таланитиме інтелектуалам. Беріться за обговорення нових проєктів. Продумуйте стратегію дій на кілька місяців уперед. Можна розпочинати новий курс навчання. Прогрес у засвоєнні нових знань вас порадує. Добре йтиме торгівля. Час купувати комп'ютери, мобільні телефони й інші гаджети. Плануйте на цей день перемовини. Шукайте роботу. Проводьте рекламні акції. Можна затверджувати архітектурні проєкти. Але не варто починати будівництво. Візит до стоматолога краще відкласти на кінець тижня. Багатими та знаменитими себе відчують Тельці, Скорпіони, Терези і Водолії. Насолоджуйтеся кожним моментом. Доля готує для вас особливий сюрприз.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Працювати доведеться за двох. Відмовтеся від роботи вдома та у нічні зміни. Оминайте безпритульних тварин, аби не покусали. Не варто купувати ювелірні вироби, меблі і техніку.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Усе йтиме до ваших рук. Купуйте нерухомість та авто, вирушайте у мандри та відрядження. Кохані уникатимуть розмови з вами. Відчуження у родині вдасться подолати на вихідні.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Хотітиметься нового вбрання, цікавих подорожей, неймовірних стосунків. Контролюйте свої бажання. Вони здійснюватимуться як ніколи швидко. Турбуватиме високий тиск. Відмовтеся від солоного.

Рак (22 червня - 22 липня)

Прокидайтеся раніше і одразу беріться за роботу. Тоді тиждень пройде плідно і цікаво. Погода вдома залежить від вас. Розвантажте вечір та проведіть його з тими, кого любите.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Нарешті усвідомите, що робить ваше життя нестерпним. Припиніть обтяжувати себе обов'язками. Відмовтеся від справ, які не приносять користі та задоволення. Непокоїтиме безсоння. Розслабитися допоможе улюблена музика.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Підведуть емоції і згарячу сказані слова. Краще тримати язик за зубами. Не вдалий час для виставок і творчих вечорів. Вразити людей і викликати у них бажання з вами працювати не вдасться.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не забувайте про день народження коханих і важливі дати вашого подружнього життя. Випросити вибачення буде важко. Обережно рухайтеся слизькими вулицями. Жінкам краще відмовитися від високих підборів.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

З вас вийде хороший психолог. Бачитимете, хто і чим дихає. Розпочаті стосунки не задовольнятимуть. Не час шукати свою долю закордоном. Переписка в інтернеті теж ні до чого хорошо не приведе.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Найважчу роботу заплануйте на ранок вівторка. Чесно виконуйте свої обов'язки. Обдурити когось буде важко. Авантюру швидко викриють. Не вдавайте з себе того, ким не є насправді.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Успіх принесе участь у спортивних змаганнях. Запропонують нову посаду. Не спішіть погоджуватися. Наступного тижня надійде ще краща пропозиція.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Ваші працелюбність і відданість роботі сподобається керівництву. Чекайте на підвищення заробітної плати. Не гайте часу на балачки. Вирушайте у відрядження, проводьте переговори.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Лише ледачі не зможуть зробити блискучу кар'єру та отримати вдосталь грошей. Годі іти проти вітру і змагатися з вітряками. Краще підкоритися обставинам, щоб не наробити помилок.

Читайте також