Цього дня все таємне ставатиме явним. Будьте чесними та справедливими – гороскоп на 22 квітня

Цього дня все таємне ставатиме явним. Будьте чесними та справедливими – гороскоп на 22 квітня

22 квітня все вдаватиметься працьовитим і терплячим. Ви по праву зможете назвати цей день суперпонеділком. Раптом вдасться побачити світло в кінці тунелю і вирішити справи, які турбували вас багато років. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Цей понеділок буде щедрим на обіцянки, - говорить астрологиня. - Людям не бракуватиме енергії й завзяття. Проте очікуваного результату не вийде. Триває період ретро-Меркурія. Добре проходитимуть лише проміжні перемовини. Остаточні рішення краще приймати за тиждень. Цього дня все таємне ставатиме явним. Будьте чесними та справедливими. Не робіть шкоди ближньому. Виникатимуть проблеми й непорозуміння під час здійснення торговельних операцій. Не бажано виставляти на продаж свої речі. Впевнено та захищено себе відчують Леви, Скорпіони і Водолії. Ці три знаки переслідуватиме успіх.

Овен (21 березня - 20 квітня)

З'являтиметься багато ідей. Плануйте, продумуйте, але не спішіть їх озвучувати. Дещо з ваших задумів привласнять інші. Те, що триматимете в секреті, вдаватиметься з першого разу.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Події швидко змінюватимуться. Вам це буде не до вподоби. Бракуватиме спокою та впевненості у завтрашньому дні. Довіряйте коханим, а не пліткам, які дехто розпускає про них.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не забувайте узгоджувати свої плани з графіком коханих. Підкоріться ініціативі партнерів. Не треба диктувати їм свої умови та вимоги. Відчуватимете запаморочення і задишку. Надокучатиме варикозне розширення вен. Не перевантажуйте себе. Уникайте стресів.

Рак (22 червня - 22 липня)

Переконаєтеся, що не все те золото, що блищить. Розчаруєтеся у кумирах. Побачите, хто і чим дихає. Не цурайтеся відвертих розмов. Зробите багато відкриттів для себе.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Зберігайте секрети. Ризикуєте оприлюднити чужі таємниці і завдати шкоди тим, кого любите. Справи підуть вдало. До основного заробітку додадуться преміальні. Постежте за власним раціоном. Налягайте на фрукти, які піднімають вам настрій. Це допоможе забути про торти та тістечка.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Змагатися за першість поки не слід. Конкуренти будуть далеко попереду. Грошей надійде вдосталь. Час накопичувати, а не тринькати. Уникайте лотерей та матеріальних суперечок.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не плануйте великі покупки. Вони принесуть більше неприємностей, ніж користі. Не варто ставити у приклад коханим когось із знайомих. Це їх засмутить. Маєте можливість покинути палити. Звичка мине швидко.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Здаватиметься, що все відбувається за вашою спиною. Останніми дізнаватиметеся про події з життя колективу та родини. Дійте, не зважаючи на чужу думку. Вам усе дано для того, щоб самостійно керувати своїм життям та приймати рішення.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Є шанс зустріти нових друзів та порадників. Неодружені можуть вирушати на пошуки своєї пари. Життя постійно вноситиме корективи у ваші плани. Не засмучуйтеся. Так доля вбереже вас від неприємностей.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Часто доведеться змінювати плани і підлаштовуватися під інших. Не піддавайтеся хандрі. Життя вас зупинятиме від неправильних рішень. Зараз не час освідчуватися і йти до шлюбу. Пригляньтеся до своїх партнерів. Чи дійсно це ті люди, яких хочете бачити поруч усе життя?

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Завчасно сплануйте похід до крамниці. Необдумані покупки спустошать кишені. Вдалими будуть придбання смартфонів і комп'ютерів. Не викликайте ревнощі у коханих, аби не спровокувати родинні сварки.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Знайомі та колеги можуть заходити у гості без попередження. Це дратуватиме. Потерпіть і залишайтеся гостинними. Скоро настане ваш зоряний час. Зараз варто зосередитися на самоосвіті. Вивчайте мови, покращуйте свої знання у нових технологіях.

Читайте також