Цього дня людьми керуватимуть емоції – гороскоп на 2 вересня

Цього дня людьми керуватимуть емоції – гороскоп на 2 вересня

2 вересня переконуйтесь, що співрозмовники вас правильно зрозуміли. Цього дня людьми керуватимуть емоції. Мало хто мислитиме раціонально. Не чекайте особливих результатів роботи. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Не бачитимете перспектив, - говорить астрологиня. - Відсутність цілей змусить опустити руки. Годі засмучуватися. Це тимчасове явище. У середині тижня розвидниться. Не бійтеся здатися смішним. Ставте питання, які вас хвилюють. Не давайте дітям та коханих марних сподівань. Це може розбити їм серце. Відштовхнете від себе рідних людей. Збиратися у подорож краще після обіду. У дорозі на вас чекають приємні пригоди. Щасливчиками себе відчують Тельці, Леви і Водолії. Цим трьом знакам зірки пророкують небачене багатство.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не дозвольте собі лінуватися. Такі, як цей день, годують рік. На вихідних варто шукати додатковий заробіток.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Праця на городі допоможе зняти втому від роботи в офісі. Не шкодуйте за речами, які губитимуться. Разом з ними відпадуть проблеми, які надокучали.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Легко налагоджуватимете ділове партнерство. Це гарний день для переговорів. У дискусії народжуватиметься істина. Будьте щедрими на компліменти. Радійте успіхам коханих.

Рак (22 червня - 22 липня)

Сумуватимете за колегами та друзями. Задумаєтеся над тим, щоб раніше піти з відпустки. Це свідчить про те, що ви обрали роботу, яка приносить не тільки гроші, а й задоволення. Гіркота у роті свідчить про проблеми з жовчним і печінкою. Заплануйте візит до гастроентеролога.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Будете змушені робити те, що треба, а не те, що хочеться. Доведеться переїжджати, обставляти оселю меблями та технікою. Витрати будуть великі. Знадобляться заощадження.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

День заставить дивуватися і хвилюватися. Тримайте під рукою заспокійливе і покладайтеся на досвід старшого покоління.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Вам кортітиме чогось нового. Шопінг на виправдає сподівань. Краще проведіть цей день за улюбленою книгою. Не витрачайте часу на нових залицяльників. Серед них не буде гідної пари.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Вчасно вирішуватимете дрібні проблеми і відчуватимете себе щасливчиками. Кохані переживатимуть розпач. Візьміть на себе роль психотерапевта. Підставте своє сильне плече.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Особисте життя має докорінно змінитися. Якщо ви самотні, подумайте, про які стосунки мрієте. Бажання здійснюватимуться буквально.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Вам кортітиме оновити техніку вдома чи в офісі. Купувати комп'ютери, ксерокси і телефони краще у вихідні. Цього дня вигідними будуть придбання одягу і взуття.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Не бійтеся мріяти. Впевнено ідіть до своєї цілі. Докладайте зусиль, аби досягти бажаного результату. Настає ваш час перемог і досягнень.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Захопитеся книгами. Це допоможе розібратися у собі та у стосунках з іншими. Нагадають про себе проблеми з травленням. Добрий результат дасть нова дієта. Швидко скинете зайві кілограми.

Читайте також