Ці два знаки ніколи не будуть самотніми - любовний гороскоп на лютий

Ці два знаки ніколи не будуть самотніми - любовний гороскоп на лютий

У лютому прислухайтеся до свого серця. Воно підкаже, що вам насправді потрібно, аби почуватися щасливим. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- День закоханих 14 лютого круто змінить особисте життя самотніх знаків зодіаку, - говорить астрологиня. - Годі шукати кращої нагоди. Ви закохуватимете у себе багато співрозмовників. Вчасно зробіть вибір серед прихильників, аби не давати марних сподівань. Кохайте, насолоджуйтеся одне одним і не зволікайте зі змінами в особистому житті. Особливими будуть 2, 8, 14 і 25 лютого. Це найкращі дні для того, щоб освідчуватися у коханні, пропонувати руку і серце. Особливими себе відчують Овни і Терези. Ці два знаки ніколи не будуть самотніми. Ви здатні полонити будь-чиє серце. Набридне розлука. Шукайте будь-якого способу провести час разом, навіть якщо для цього доведеться здолати сотні кілометрів.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Рідним буде прикро бачити вас знервованим і тривожним. Бракує підтримки. Ті, хто раніше підставляв свої міцне плече, тепер будуть заклопотані власними справами. Підніме настрій зустріч з колишніми однокласниками.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Щастя саме не прийде на поріг. Візьміть телефон у людини, яка вам сподобалася. Не соромтеся заговорити першими. Великі почуття починаються із малої розмови.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Шукатимете пригод на свою голову. Вирушатимете у мандрівку, ризикуватимете і втягуватимете в авантюри знайомих. На зло усім можете укласти шлюб із людиною, яку не любите. Згодом пошкодуєте про це.

Рак (22 червня - 22 липня)

Насолоджуйтеся холостяцьким життям. Щоб стати щасливими, доведеться навчитися вчасно робити вибір. Не женіться за двома зайцями. Під час вибору партнера прислухайтеся до серця.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Не шукайте романтичних пригод. Цінуйте людей, які вже є у вашому житті. Надійного партнера зустрінете серед давніх знайомих. Прийміть запрошення на зустріч випускників. Цей захід змінить ваше життя на краще.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не слід усі вихідні проводити за екраном монітора. Підміна живого спілкування віртуальним не вирішить ваших проблем. Це не вдалий час для заміжжя. Весілля перенесіть на весну.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

У ваше життя наполегливо втручатимуться родичі. Непереливки буде неодруженим. Влаштувати ваше життя захочуть друзі. Вчасно зупиніть надокучливих радників. Високою буде плодючість організму. Сім'ям час подумати про поповнення у родині.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Побачення не виправдає сподівань. Марно шукаєте кохання в інтернеті. Ваша половинка ходить на сусідній вулиці. Частіше вибирайтеся з дому.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Годі жити минулим. Час рухатися вперед. У вашому житті з'являться особливі люди, які заставлять повірити у чисті та справжні почуття.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Помітите у коханих риси характеру, які вас відверто дратуватимуть. Не намагайтеся їх змінити. Придивіться уважніше до їхніх переваг. Насолоджуйтеся їхньою турботою і відповідайте взаємністю.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Ваше серце давно зайняте. Не шукайте нових любовних пригод, бо втратите кохання, яке надихало та підтримувало багато років. Місяць буде багатим на приємні сюрпризи. Дізнаєтеся, що при надії.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Це час особливих побачень. Багатьом усміхнеться доля. Зустрічатимуться неймовірні партнери. У другій половині лютого будуть створені міцні шлюби.

Читайте також