Цей понеділок стане найкращим днем зими - які знаки від цього виграють – гороскоп на 19 лютого

Цей понеділок стане найкращим днем зими - які знаки від цього виграють – гороскоп на 19 лютого

19 лютого беріться активно за роботу просто зранку. Не слід гаяти часу. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Цей понеділок обіцяє бути вдалим і має всі шанси для того, щоб стати найкращим днем зими, - говорить астрологиня. - Проте не варто поспішати приймати рішення. Усяка справа цього дня потребуватиме уваги й поміркованості. Дослухайтеся до своєї інтуїції. Не робіть того, до чого не лежить душа. Будьте уважні до нових пропозицій. Може трапитися нагода змінити життя на краще. Абсолютними щасливчиками себе відчують Тельці, Раки, Діви і Козороги. Скористайтеся цим періодом, аби наступні 10 місяців все йшло як по маслу.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Хотітиметься нових вражень. Намагатиметеся щось змінити. Не поспішайте шукати нового партнера чи змінювати місце роботу. Краще оновіть весняний гардероб.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Поекспериментуйте зі свою зовнішністю. Роботою перукарів та косметологів будете задоволені. Гарний результат принесе нова дієта.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не чекайте перемоги. Робіть усе, аби вона настала якомога швидше. Це чудовий час, аби приєднатися до волонтерів і запустити власний збір коштів на дрони чи потреби військових.

Рак (22 червня - 22 липня)

Здаватиметься, що вже ніколи не буде так, як раніше. Пам'ятайте, що найтемніша ніч перед світанком. Поки не варто шукати нову роботу і розсилати резюме.

Лев (23 липня - 23 серпня) Менше розповідайте про свої плани друзям і знайомим. Успіх любить тишу. Ви зумієте досягти неймовірних висот у найближчому майбутньому.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Насолоджуйтеся результатами своєї праці. Складайте плани на весну. Не варто бігти на перше побачення. Знайомство в інтернеті розчарує.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не намагайтеся бути кращими в усьому. Оберіть справи, які не можуть зачекати. Інші відкладіть. Тоді вдасться правильно розділити власні зусилля і досягти приголомшливого результату.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Самотнім час подумати про пошук своєї пари. Зароджені цього дня стосунки будуть міцними. Не затримуйтеся допізна за роботою. Подбайте про здоровий повноцінний сон.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Займіться пошуком речей, які вважали зниклими. Шанс знайти й повернути втрачене зростає. Підвищується плодючість організму. Можна подумати про поповнення в родині.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Бракуватиме сил на справи, які любите. Не засмучуйтеся. Скоро усі неприємності відступлять. Відкладіть роботу, яка може зачекати. Сконцентруйтеся на тому, що потрібне тут і зараз.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Ви успішні і незалежні. У роботі вам нема рівних. Насолоджуйтеся цими перевагами і досягайте неймовірних висот. Кохані пишатимуться вами. Приділіть і їм свої увагу та турботу.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Відганяйте від себе сумніви. Робіть те, що любите. Заробітки зростають. Відчуєте себе потрібними та жаданими. Це найкращий час, аби освідчуватися і створювати сім'ю.

Читайте також