Цей день може круто змінити ваше життя на краще – гороскоп на 12 лютого

Цей день може круто змінити ваше життя на краще – гороскоп на 12 лютого

12 лютого не сидіть на одному місці. Цей день може стати початком нового етапу вашого життя. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Цього понеділка зірки сприятимуть раннім пташкам, - говорить астрологиня. - Почніть день із зарядки. Наполегливо прямуйте до своєї мети. Дослухайтеся до своєї інтуїції. Вона допоможе зробити правильний вибір. Цей день може круто змінити ваше життя на краще. У понеділок розпочне вдаватися те, що раніше було важко зрушити з місця. Це день конкретних дій. Будуйте, ремонтуйте, прибирайте. Можна відправлятися у відрядження. Але пильнуйте за кермом і стережіться нав'язливих нових знайомих.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Цей день сприятиме амбітним, упевненим у собі людям. Проте складно йтимуть справи у представників творчих професій. Спостерігатиметься період застою у дизайнерів, художників та інших митців.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Прагніть розвитку й оновлення у роботі. Перехід на нову посаду обіцяє стрімке кар'єрне зростання. Не дозволяйте оточенню відволікати вас від важливих справ. Втрачені можливості надолужити не вдасться.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не варто перевантажувати свій робочий день надміром справ. Скористайтеся нагодою позбавитися шкідливих звичок. Ця доба якнайкраще підходить для цього. Так само легко буде назавжди розлучитися з неприємною людиною.

Рак (22 червня - 22 липня)

Треба більше уваги приділити своєму організму. Продумайте раціон харчування, режим сну й відпочинку. Почніть спілкуватися з людьми, що пропагують здоровий спосіб життя.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Сплануйте свої справи на місяць вперед. Таланитиме людям із гарним смаком. Вони купуватимуть красивий одяг, робитимуть вдалі зачіски, знайдуть оригінальні рішення під час ремонту.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не бажано цього дня купувати одяг і взуття. Речі залежаться на полиці шафи. Відмовтеся від інтенсивних косметичних процедур. Шкіра буде надто вразлива.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Ранок потребуватиме ясності мислення, чіткого уявлення про плани й завдання на день. Свідомо обмежуйте своє спілкування до необхідного мінімуму. Нехай ніщо не заважає вам робити свою роботу.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Це день утілення ідей у життя. Майструйте, будуйте, ремонтуйте, запускайте нові виробничі потужності. Найкращий день для старту нового бізнесу чи рекламної кампанії.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Цього дня люди легко закохуватимуться і захоплюватимуться новими ідеями. Прагнутимуть задовольнити свої естетичні потреби. Матимуть безліч нестримних бажань. Контролюйте себе. Не все бажане принесе реальне задоволення.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Закохані переживуть яскраві романтичні моменти. Зірки сприятимуть щирим почуттям. Але зароджене саме цього дня кохання виявиться швидкоплинним.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Не зазирайте у майбутнє з тривогою. Довіртеся долі. Усе повертається на краще. Отримаєте усе, чого захочете. Розберіться зі своїми бажаннями і рухайтеся до своєї мети.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Відчуватимете надмірну тривожність. Краща порада - знайдіть собі роботу до душі. Можна розпочати новий курс навчання. Шукайте собі гарних учителів і корисні курси.

Читайте також