Це день розумних та амбітних людей – гороскоп на 8 липня

Це день розумних та амбітних людей – гороскоп на 8 липня

8 липня нічого не робіть згарячу. Прислухайтеся до жінок, які вас оточують. Вони відіграватимуть важливу роль на цьому етапі вашого життя. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Це день розумних та амбітних людей, - говорить астрологиня. - За найважливіші справи беріться на світанку. Намагайтеся просувати найбільш сміливі проєкти. Виявляйте ініціативу. Сором'язливим не таланитиме на ринку праці. Гарний день для початку рекламної кампанії. Пошук партнерів і співробітників буде вдалим. Саме час подумати про підвищення кваліфікації. Учіться, переймайте досвід. Шукайте корисну інформацію. Для підтримки належного рівня заробітку розгляньте варіанти додаткового джерела доходів. Купуйте товари для дому та одяг. Тельці, Водолії, Терези і Козороги мають шанс розбагатіти. Такі заробітки вам і не снилися. Працюйте ще більш наполегливо. Скоро будете пожинати плоди.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Добре вестиметься тим, хто уміє пробачати і просити вибачення. Погодьтеся на відверту розмову з тими, хто домагається вашої уваги. Вислухайте, а тоді робіть висновки. Не підписуте фінансових домовленостей. Вони не виправдають себе.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Нові ідеї битимуть фонтаном. Не спішіть будь-що втілити їх у життя. Краще складіть бізнес-план та добре обдувайте, чого саме хочете. Відправлятися у відрядження і відкривати нові торгові точки краще в кінці місяця.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не мовчіть. Говоріть про свої почуття та плани на майбутнє людині, яку кохаєте. Це час гарних шлюбів. Довіряйте одне одному.

Рак (22 червня - 22 липня)

Закохані ставатимуть ближчими одне до одного і легко долатимуть проблеми. Справи, розпочаті в цей час, будуть і корисні, і прибутковими. Велику силу матиме слово - як сказане, так і написане. Вчасно сказаний комплімент може стати початком яскравих стосунків.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Відбуватимуться важливі події, які змінять життя вашого міста чи села. Беріть у них участь, бо потім пошкодуєте, що лишилися осторонь. Це гарний період для проведення виставок, реклами, велопробігу та інших спортивних змагань. Молодь повинна демонструвати свої таланти.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не варто починати нового курсу лікування. Він принесе більше шкоди, ніж користі. Матимете чимало побічних ефектів. Користуйтеся сонцезахисним кремом на пляжі та біля басейну. Є небезпека отримати опіки.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Годі діяти навмання. Завершуйте те, що вже розпочали. Нові ідеї потрібно серйозно обміркувати. Не щаститиме тим, хто прагне помсти. Краще зацикліться на чомусь хорошому і не думайте про кривдників. Ваше ігнорування стане справжнім випробуванням для них.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Добре вестимуться перемовини. Зумієте знайти хороших партнерів по бізнесу та людей, які повірять у ваші сили та талант.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Шукайте тих, хто розділяє ваші інтереси. Іти до суду краще від п'ятниці. Захищайте свої права. Перемога на вашому боці. Відстоюйте справедливість.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Дух авантюризму витатиме у повітрі. Виявляйте ініціативність, але не спішіть. Бо нашкодите своїм заощадженням. Критично ставтеся до реклами. За гарною картинкою ховатимуться майстри низького ґатунку.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Більше часу проводьте біля землі. Збирайте урожай, готуйте варення. Не варто влаштовувати змагань і брати участь у спортивних випробуваннях. Результати вам будуть не до вподоби.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Можна купувати нові засоби звязку та кухонну техніку. Шануйте досвід старшого покоління. Вони підкажуть, як досягти хорошого результату за найкоротший термін.

Читайте також