Тренди осені 2021: модні куртки сезону

Тренди осені 2021: модні куртки сезону

Справжнім маст-хевом будь-якого осіннього сезону є стильні куртки, без яких не обходиться жодна жінка, скільки б їй не було б років. Куртка є тим самим елементом гардеробу, який відрізняється універсальністю, практичністю і комфортом. Багато що, звичайно ж, залежить від самої куртки – з чого вона зроблена, який у неї утеплювач, якої вона довжини і фасону.

Джинсові куртки

У перші дні осені обов’язково варто звернути увагу на стильні моделі курток з деніму. На піку популярності не тільки класичні джинсові куртки, але і кольорові (двоколірні) моделі, укорочені і подовжені. Особливе місце в списку трендів займають джинсові куртки з необробленими краями контрастних відтінків.

Куртка-сорочка

Не можна не визнати, що за останні пару сезонів джинсові куртки значно потіснили утеплені і шкіряні сорочки. Якщо раніше актуальні були моделі в клітку з флісу, то в новому сезоні варто робити ставку на стьобані сорочки, а так само сорочки зі штучного хутра або моделі з хутряним декором.

Шкіряні куртки

В осінньому сезоні 2021 куртки-косухи актуальні, як в класичному виконанні, так і в трендовому (об’ємні, укорочені, подовжені). Крім них, в тренді велике розмаїття моделей шкіряних курток (зі штучної шкіри) інших фасонів – куртки-бомбери, куртки сорочкового крою, приталені куртки, шкіряні плащі, куртки з поясом і т.д.

Вітрівки

Вітрівки знову на піку популярності, їх стилісти рекомендують носити модницям будь-якої вікової категорії з будь-якою статурою. Щоб образ з вітрівкою не віддавав “нафталіном”, варто вибирати моделі в спортивному стилі, поєднуючи їх з джинсами або спортивними штанами. До слова, подовжені приталені куртки – хіт сезону.

Бомбери

Куртка-бомбер, що перекочувала в жіночий гардероб з військового гардероба, вже давно сприймається, як невід’ємна частина масової культури і незмінним учасником будь-якого показу мод. Практично у всіх модних колекціях сезону осінь-зима 2021/22 були бомбери різної довжини, забарвлення і декору.

Дублянки

Дублянки, які пережили своєрідне відродження, залишаються в списках основних трендів холодного сезону. Сучасні дублянки – це стиль, легкість і комфорт. Особливе місце займають дублянки-авіатори, моделі в чоловічому стилі і моделі в стилі 70-х.

Хутряні куртки

Модне суспільство, яка відмовилося від використання хутра, тут же вирішило зробити ставку на штучний матеріал. Хутряний декор придбали багато модних речей, але ще більше трансформацій відбулося в категорії “верхній одяг”, в якому з’явилися хутряні моделі, класифікувати які часом потенційно проблематично.

Стьобані куртки

Стьобані моделі курток і пальто, що з’явилися в списках трендів пару сезонів тому, продовжують штурмувати модні підмостки. У показах осінь-зима 2021/22 складно вибрати ту саму модель, яка зустрічалася найчастіше, оскільки стьобані куртки були представлені у всьому різноманітті фасонів цього верхнього одягу.

Парки

Парка є тією самою моделлю верхнього одягу, яка ідеальна в умовах українського клімату. Пізньої осені ще не так холодно, як взимку, але вже хочеться надіти що-небудь тепле. Модні куртки-парки надійно захищають від холоду, вітрів і негоди. В тренді маскулінність, хутряний декор і соковиті відтінки.

Пуховики

Як не крути, але саме пуховики є головним хітом будь-якого осінньо-зимового сезону. У цьому сезоні актуальні небанальні стилістичні рішення – незвичайний матеріал, моделі з підкресленою лінією талії, яскраві кольори, металік, мега об’ємні моделі, нестандартне розташування фурнітури і кишень.

Читайте також