Такий шанс випадає раз у житті – гороскоп на 12 квітня

Такий шанс випадає раз у житті – гороскоп на 12 квітня

11 квітня успіху досягне той, хто знає, чого хоче. Таланитиме трудоголікам і відчайдухам. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Кінець робочого тижня буде більш плідним за його початок, - говорить астрологиня. - Можна думати про кар'єрне зростання чи розширення бізнесу. Розробляйте нові проєкти. Розсилайте резюме. Проводьте рекламні акції. Розширення кола спілкування допоможе втіленню ваших планів. Подбайте про збереження цінної інформації. Вона може загубитися у великому потоці паперів чи електронних документів. Важливий день для керівників. Дійте сміливо. Приймайте обдумані рішення. Овни, Раки, Близнюки, Діви і Стрільці відчують себе щасливчиками. Раптом все почне вдаватися. Такий шанс випадає раз у житті.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Опинятиметеся у потрібному місці в потрібний час. Більше спостерігайте. Вам багато чого хотітиметься. Якщо плануєте кардинальні зміни у житті, позбудьтеся усього, що заважає вам розвиватися.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Прагнення встигнути скрізь допоможе зробити більше, ніж очікували. Хороший час для змін. Не затягуйте з переїздом і оформленням документів. Не опустіть шанс зблизитися з коханими.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Добре обдумуйте покупки, які плануєте здійснити. Колеги не підтримають ваші ідеї. Не ображайтеся, що вас не чують. Озвучте свої думки через тиждень.

Рак (22 червня - 22 липня)

Робіть вибір розумом, а не серцем. Погодьтеся на пропозицію підзаробити на вихідних. Ви постійно хвилюватиметеся за дітей і коханих. Схаменіться. Об'єктивних причин для цього не буде.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Ви готові до авантюр. Сміливо беріться за справи. Конкуренти зараз вам не страшні. Є шанс досягти бажаного результату. Ваш рейтинг зростає. Шукайте спосіб закривати заборгованість.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не поспішайте розширювати бізнес. Не час вирушати на пошуки пари. Стосунки розчарують. Це день гарних звісток. Отримаєте повідомлення від далеких родичів і давніх друзів. Відновите контакт із людиною, яка надовго зникла з вашого життя.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Маєте усі шанси вийти переможцем із будь-яких змагань. Швидких грошей годі очікувати. Заробляти доведеться важкою працею. Зробіть генеральне прибирання вдома. Вдалими виявляться ранок і вечір.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Усе складатиметься так, як ви запланували. Скористайтеся цим, аби серйозно просунутися вперед. Є шанси покращити матеріальне становище. Ваша кишеня поповниться. Не варто купувати одяг та взуття.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Друга половина дня буде більш продуктивною. Доведеться швидко приймати рішення. Дійте впевнено. Не бажано планувати зміну зачіски. Похід до перукаря не виправдає ваших сподівань.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Романтичні плани постійно зриватимуться. Радійте тому, що вже маєте. Не шукайте коханим заміну. Є ризик підхопити шлункову інфекцію. Не варто їсти сирі яйця, добре мийте овочі і фрукти.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Прислухайтеся, що про вас думають друзі та колеги. Це підніме самооцінку та врятує від депресії. Грошей у гаманці буде вдосталь. Можна купувати меблі та покращувати інтер'єр у домі.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Великі фізичні навантаження відкладіть. Організм буде ослабленим. Людям творчих професій працюватиметься важче. Зачекайте. Цікаві рішення з'являться на вихідних.

Читайте також