Такий шанс підвертається раз у життя - хто відчує себе улюбленцем долі – гороскоп на 14 червня

Такий шанс підвертається раз у життя - хто відчує себе улюбленцем долі – гороскоп на 14 червня

14 червня робіть те, що можете, й нехай усе складається так, як має бути. Зберігайте оптимізм і почуття гумору. Цінуйте те, що маєте. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Цієї п'ятниці людям не сидітиметься на місці, - говорить астрологиня. - Потреба рухатися і щось робити буде сильнішою за голос розуму. Приберіть у домі. За потреби зробіть невеликий ремонт меблів. Час завітати до перукарні. Оновлена зачіска буде чарівною. Місяць цього дня найбільш віддалений від Землі. Уповільнюються реакції людей на зовнішні подразники. Пильнуйте за кермом. Не перевищуйте дозволену швидкість руху. Заздалегідь виходьте з дому у справах. Улюбленцями долі себе відчують Тельці, Леви, Діви і Козороги. Вам все вдаватиметься. Такий шанс підвертається раз у життя.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Цього дня вас помітять і гідно оцінять. Не ризикуйте грошима. Не намагайтеся заробити на курсі валют. Залежите від думок родичів, тому боїтеся зробити перший крок. Якщо хочете кар'єрного росту, демонструйте здібності.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Не перевантажуйте себе роботою, бо почастішають нервові зриви. Доведеться швидко робити вибір. Аби не схибити, дійте за графіком, який спланували завчасно.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Гроші надійдуть вчасно. Не вкладайте кошти в рекламу бізнесу, бо це буде антипіар Постійно кудись поспішатимете. Якщо діятимете наосліп, ускладните собі життя. Зняти стрес допоможе відверта бесіда.

Рак (22 червня - 22 липня)

Пошуки додаткових джерел заробітку на певний час треба відкласти. Отримаєте пораду та допомогу. Відчуєте, що є небайдужі, на яких можна покластися.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гроші водитимуться у вашій кишені. Цінуйте існуючі стосунки. Пошуки ідеального партнера можуть привести до самотності.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Починається період депресій і невдоволеності собою. Захочеться змін. Не варто звільнятися з роботи і переїжджати в іншу країну. Це навряд чи покращить ситуацію. Переключіть свою увагу на щось приємне.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Зникатиме світло, з перебоями працюватиме інтернет. Багатьох не покидатиме лють і розпач, але вкотре відчуємо себе незламними і непереможними.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

День творчих людей. Малюйте, фотографуйте, створюйте красу своїми руками. Займіться оновленням інтер'єру. Діліться рецептами успіху з друзями.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Не засиджуйтеся на місці і знайте собі ціну. Переймайте досвід старшого покоління. Діліться одне з одним рецептами успіху. Відкладіть купівлю авто. Подорожчає побутова хімія. Зробіть запас при нагоді.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Варто купувати соковижималки та м'ясорубки. Така техніка довго служитиме. Рідні нарікатимуть, що грошей обмаль. Не сваріться з ними. Оберіть літній одяг для дітей. Гаманець наповниться перед вихідними.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Більше покладайтеся на інтуїцію. Логіка підводитиме цього дня. Відмовляйтеся від справ, до яких не лежить серце. Складно буде працюватися з текстами й документацією. Підводитиме пам'ять та увага. Частіше робіть перерви на відпочинок.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Добре почуватимуться люди, які роблять усе неспішно й докладно. Не варто перевантажувати себе надмірною кількістю справ. Дослухайтеся до порад досвідчених людей.

Читайте також