Що подивитися у серпні: ТОП 8 найкращих кінопрем’єр

Що подивитися у серпні: ТОП 8 найкращих кінопрем’єр

Якщо ви не знаєте, чим зайнятися у вільний час, коли на вулиці спека, а гуляти немає бажання взагалі, вихід є - похід у кіно! Певно, найскладніше - це вибрати хороший фільм і не змарнувати свого часу. Тому, читайте в нашому матеріалі добірку з восьми найкращих кінопрем’єр серпня 2021. Ви точно, знайдете щось для себе.

«Неідеальний чоловік»

Прем’єра: 5 серпня

У центрі сюжету — історія ідеального чоловіка Тома. Проте неординарна Альма не така проста і передбачувана. Але чи зможе головний герой всього за три тижні довести своїй коханій, що він — саме той, хто їй потрібен? І чи так він уявляв собі справжнє кохання?

«Персонаж»

Прем’єра: 12 серпня

Нова «Матриця»! У центрі сюжету — історія співробітника великого банку, який живе звичайним середньостатистичним життям. І все б нічого, от тільки одного разу він з’ясовує, що навколишній світ — частина величезної відеогри, де гравці можуть робити все, що захочуть. І тільки він може врятувати цей світ від остаточного знищення.

«Не дихай 2»

Прем’єра: 12 серпня

Цьогоріч усіх любителів полоскотати собі нерви чекає продовження напруженого екшн-трилеру, який шокував багатьох і отримав позитивні відгуки від глядачів та критиків! Які ще моторошні секрети приховує загадковий будинок на околиці міста? І чи вистачить вам сил додивитися фінал? Перевірте себе на стійкість характеру вже зовсім скоро.

«ІнстаЗірка»

Прем’єра: 12 серпня

Чудова та актуальна історія для сучасної молоді, яка не уявляє свого життя без смартфонів і соціальних мереж. У центрі сюжету — молода дівчина Сільвія. Вона фітнес-блогерка, і кількість її фоловерів уже давно перевалила за пів мільйона. У мережі її обожнюють, але в житті дівчина самотня. Одного разу в пориві почуттів вона записує приватне відео і зізнається, що в неї немає пари. Відео швидко стає вірусним, і незабаром під вікнами квартири Сільвії з’являється сталкер.

«Щенячий патруль у кіно»

Прем’єра: 19 серпня

Ну а це — справжній подарунок для всіх, хто вже давно задивився до дірок серії культового мультфільму. Цього разу Райдер і загін відважних цуценят вирушають у Бухту Пригод, щоб перешкодити їхньому головному противнику — грізному мерові Гамдінгеру. Озброївшись новими сучасними гаджетами, герої вирушають у захопливу подорож, рівної якій ще не було в світі щенячого патруля!

«Крик. Кривава помста»

Прем’єра: 19 серпня

Чудове продовження культового фільму. Ось тільки перероблене на сучасний лад. Після вбивства зіркового атлета в Університеті Вайтон розкриваються неймовірні подробиці життя студентів, їхні секрети і таємні способи комунікації. Один із них — коментарі, що складаються з одного лише знаку оклику, підтекст якого виявиться набагато страшнішим, ніж здається. Чи зуміють герої з’ясувати, хто ж ховається під маскою, а чи останній крик залишиться загадкою для всіх?

«Кодекс кілера»

Прем’єра: 26 серпня

Головна героїня фільму — Анна, яку в дитинстві врятував легендарний найманий убивця Муді. Чоловік став її опікуном і навчив премудростей професії. Тепер Анна — найкраща кілерка у світі. Після раптової смерті Муді від рук найманця єдине, чого бажає дівчина, — помста! І в цьому їй допоможе конкурент, який роками забирав найдорожчі контракти. Непримиренні вороги об’єднають зусилля, щоб вистежити вбивцю…

 

Читайте також