Що чекає на українців у день п`яти

Що чекає на українців у день п`яти "двійок" - дивовижний прогноз на 22.02.2024

22 лютого - день п'яти "двійок". Усе добро, що зробите для інших, повернеться до вас сторицею. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Це день грандіозних планів, - говорить астрологиня. - Заради втілення своїх мрій чи задоволення амбіцій люди йтимуть на ризик. Уникайте фінансових пасток. Стримуйте свої бажання. Розраховуйте лише на наявні ресурси. Не робіть боргів. Не поспішайте приставати на буцімто вигідні пропозиції, щоб не стати жертвою шахраїв. Не час призначати побачення. Воно справить неприємне враження. Незабаром повня. Зростає ризик підвищення артеріального тиску. Непокоїтимуть перепади настрою. У день п'яти "двійок" щасливчиками себе відчують Тельці та Козороги, особливі події відбудуться у життів Овнів і Стрільців. Дивовижний ранок чекає на Терезів і Скорпіонів. Вам вдаватиметься усе. Заплануйте більшість справ до обіду.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не розраховуйте лише на удачу. Ваші досягнення - результат щоденної копіткої роботи. Можна купувати смартфони та кухонну техніку. Вони служитимуть довго.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Відганяйте лінь, якщо не хочете втратити посаду або програти тендер, за який довго боролися. Більшість часу доведеться провести за межами дому. Пожертвувавши відпочинком, заробите вдосталь.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не виставляйте на продаж свої речі. Друзі познайомлять вас із цікавою людиною. Придивіться до нового приятеля. Це спілкування має усі шанси завершитися шлюбом.

Рак (22 червня - 22 липня)

Через неготовність вести переговори складно буде втілити у життя плани. Подачу документів у РАЦС, купівлю нерухомості та оформлення документів перенесіть на березень. Знайти спільну мову з коханими буде важко. Партнери ставитимуть високі вимоги.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Легко даватимуться іноземні мови. Варто записуватися на курси і наймати репетиторів. Досить намагатися сподобатися людям, у яких закохані. Відпустіть ситуацію. Скоро вони перші зателефонують і запросять на побачення.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Шануйте поради старшого покоління. Вони підкажуть, як досягти хорошого результату із найменшими втратами.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Утримайтеся від службового роману. Стосунки з колегою швидко вичерпають себе. Винесіть із дому техніку, яка працює зі збоями. Не варто купувати вживані пральні та посудомийні машини.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Хотітиметься багато, але цього дня варто зосередитися на найголовнішому. Почнуть вдаватися справи, у яких донедавна вважали себе новачком. Зробіть коханим сюрприз. Запросіть до кав'ярні під час обідньої перерви.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Це час авантюристів. Люди ризикуватимуть і шукатимуть можливості будь-що досягти бажаного. Відчуватиметься дефіцит кальцію в організмі. Порадьтеся з лікарем щодо його поповнення.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Не тисніть на коханих. Дайте їм більше свободи. Обіймайте, підтримуйте, будьте готові вислухати. Найкращу пораду цього дня почуєте від батьків.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Найбільш плідний день у році. Виконайте справ більше, ніж за тиждень. Працюйте на перспективу. Премії не забаряться. Чекайте на особливу винагороду. Кохані ощасливлять новиною.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Не бійтеся зробити перший крок на зустріч тим, хто вам подобається. Це найбільш вдалий день для знайомств і перших побачень.

Читайте також