Сергій Притула розсекретив суму, яку зібрав для ЗСУ під час коментування

Сергій Притула розсекретив суму, яку зібрав для ЗСУ під час коментування "Євробачення"

Популярний український ведучий Сергій Притула вів стрім і коментував фінал "Євробачення-2022" у Twitter, під час чого збирав кошти для армії. Артист повідомив, що вдалось отримати 5,5 млн гривень завдяки небайдужим громадянам на потреби ЗСУ.

Напередодні грандіозного фіналу міжнародного пісенного конкурсу читачі просили Сергія Притулу коментувати пряму трансляцію, як він раніше полюбляв робити із гумором і щирими емоціями. Мотивацією цьогоріч ведучого погодитися стала пропозиція підписників задонатити на українську армію. 

Притула заявив, що прокоментує фінал, якщо за час ефіру на рахунок його волонтерського фонду надійде мільйон гривень, які спрямують на закупівлю необхідного дня наших захисників. Однак прихильники артиста виявилися значно активнішими та щедрішими й вже за декілька годин виступів  надійшло на рахунок понад 5 млн гривень. 

Друзі, оце вчора що взагалі було? Досі оговтуюся, бо це неймовірно! Нашим Kalush Orchestra величезна повага за виступ, позицію і перемогу! Дякую! Круті, що й казати! Ми порахували внески за час стріму на всі рахунки, разом з Фондом, PayPal і криптою. І тепер маємо фінальну цифру – 5,5 мільйонів гривень! За чотири години Євробачення!

Читайте також