П`ять знаків зодіаку отримають усе і одразу: гороскоп на 5 лютого

П`ять знаків зодіаку отримають усе і одразу: гороскоп на 5 лютого

5 лютого роботи буде вдосталь. Легко справиться з нею той, хто любить справу, якою займається. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Щоб мрія стала реальністю, доведеться братися за роботу на світанку, - говорить астрологиня. - Добре почуватимуться ті, хто знайде додатковий підробіток. Грошей у гаманці побільше. Можете дозволити понаднормові витрати. Купувати смартфони краще у вихідні. Особисте життя має докорінно змінитися. Якщо ви самотні, доля підготує для вас незабутню зустріч. Тельці, Діви, Леви, Скорпіони і Козороги отримають усе і одразу. Дійте мудро. Ваші мрії здійсняться у першій половині дня. Відчуєте себе заможними та щасливими. Варто заявляти світу про свої таланти і шукати власне покликання.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Багато рішень приймете на емоціях. Задумуйтеся над наслідками. Не час купувати авто, відкривати депозит у банку. Зачекайте. Гроші скоро знадобляться для більш важливої справи. Зможете обзавестися власною нерухомістю.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Будете змушені робити те, що треба, а не те, що хочеться. Залишайтеся активними та ініціативними. На все необхідне грошей вистачатиме. Придивіться до збігу обставин. Якщо щось виходить не так, як хочете, краще відмовитися від цього.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

У друзі та партнери набиватимуться представники протилежної статі. Вам буде не до романтики. Стережіться. Поруч з'явиться людина, яка захоче пожити за ваш рахунок.

Рак (22 червня - 22 липня)

Конкуренти пожвавляться. Вести з ними діалог безглуздо. Поступіться і станете свідком того, як вони борються із невдачами. Це стане для вас цінним досвідом.

Лев (23 липня - 23 серпня)

День принесе неочікуваний результат. Ви не знатимете криз та проблем. Отримаєте вигідні грошові пропозиції.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Надійдуть приємні звістки від дорогих вам людей. Це час приємних бесід та подорожей. Не прагніть добитися чогось самотужки. Заручіться підтримкою партнера, якому довіряєте.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Зачекайте, якщо планували відкрити власну справу. Вкладені гроші навряд чи зможете повернути. Відкривати власний магазин чи салон краси краще після 10 лютого.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Набридли буденні справи? Візьміть відпустку і порадуйте себе приємними враженнями. Це вдалий час для мандрів. Свою половинку маєте шанс зустріти у подорожі. Вас надихатимуть співбесідники, з якими познайомитеся у потязі чи автобусі.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Беріться до роботи на світанку. Тоді найкраще працює голова. Внутрішня тривога спинятиме від багатьох вдалих кроків у бізнесі. Професійне зростання чекає на тих, хто недавно змінив роботу.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Забороніть родичам шукати вам пару. Давно знайомі з людиною, яку кохаєте. Зважтеся на перший крок. Рухайтеся поволі й багато встигнете.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Це час самозаглиблення. Розбиратиметеся у собі. Роздуми допоможуть визначитися, куди рухатися далі. Легко даватиметься те, що іншим не під силу. Почуватиметеся королем ситуації. Але не підтасовуйте факти. Якщо хочете викрутитися з неприємної ситуації, краще промовчіть.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Вдаватиметься усе, за що візьметеся. Визначтеся зі своїми бажаннями. Вдалий час, аби спробувати себе на новій посаді. Погодьтеся на пропозиції, які отримаєте.

Читайте також