Приймайте виважені рішення. Не витрачайте час на балачки – гороскоп на 18 жовтня

Приймайте виважені рішення. Не витрачайте час на балачки – гороскоп на 18 жовтня

18 жовтня не чекайте кращої нагоди, якщо хочете освідчитися коханим. Це час особливих зізнань у коханні. Вам відповідатимуть взаємністю. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- П'ятниця буде спокійним робочим днем, - говорить астрологиня. - Приймайте виважені рішення. Не витрачайте час на балачки. Цього дня потрібно робити практичні кроки. Можна розпочинати ремонт, подбати про транспортні перевезення й закупівлю всього необхідного для виробництва, провести генеральне прибирання. Не слід купувати мобільні телефони, комп'ютери та інші гаджети. Вони не працюватимуть надійно. Оновлення програмового забезпечення краще провести в понеділок. Можна попрацювати в саду, пересадити кімнатні рослини. Леви, Терези і Скорпіони отримають сигнал від Всесвіту. Не вагайтеся. Мрійте, дійте і досягайте своєї мети. На ці три знаки чекає яскраве майбутнє.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Усе буде мати той, хто не боїться роботи. Менше говоріть, більше дійте. Картатимете себе, що мало часу присвячуєте родині. Досить докоряти собі. Ви прекрасно справляєтеся з усіма обов'язками.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Не беріть усе близько до серця. Відпустіть образи, і жити стане легше. На вихідних на вас чекає справжній успіх.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Вдалими виявляться відрядження та подорожі. Вивчайте іноземну мову. Скоро це підвищить ваші заробітки. Не будьте надто відвертими з новими знайомими.

Рак (22 червня - 22 липня)

Перенесіть на наступний місяць купівлю нерухомості чи авто. Це застереже вас від клопотів. У сімейному житті відбудуться зміни, які вас порадують. Помиритеся і зблизитеся з коханими.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Щирим та добрим людям таланитиме. Здійснюватимуться їхні бажання. Працюватиме закон бумеранга. Що ти зробиш для людей, те й люди повертатимуть тобі.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Завчасно розплануйте все, що хочете встигнути цього дня. Якщо імпровізуватимете, більше втратите, ніж заробите. Купуючи речі, дбайте про їхню практичність. Не витрачайте гроші на те, що носити не плануєте.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Більшість проблем, які спіткають інших, вас оминатимуть. Не піддавайтеся на провокації, бо зазнаєте фінансових втрат. Легко даватиметься те, що іншим не під силу. Почуватиметеся королем ситуації.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Ви мало що встигатимете, бо постійно догоджатимете іншим. Знаходячись під впливом партнера, не забувайте і про власні інтереси. Якщо турбує безсоння, не читайте перед сном новини.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Очікується великий прихід грошей. Не варто з'ясовувати стосунки з батьками. Краще прислухатися до їхніх порад. Використовуйте усі свої можливості для збереження високої платоспроможності.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Цінуйте людей, які поруч. Не намагайтеся прив'язати їх до себе. Ревнощі тільки зіпсують стосунки між вами. Заробітки надійдуть увечері. Потіште себе чимось смачненьким.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Не беріть на себе обов'язки інших людей. Ви ледве встигатимете виконати свої. Ви не знатимете скрути. Гроші надходитимуть з різних джерел. Частину з них краще перевести у валюту та заощадити. Зараз ви як ніколи близьку до своєї мрії.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Це день із творчою ноткою. Він буде вдалим для креативних дослідників і винахідників. Удача посміхнеться тим, хто довго працює над якимось проектами. Не здавайтеся. Перемога за вами. Надійде солідна сума грошей.

Читайте також