Прислухайтеся до власної інтуїції. Маєте шанс вигідно покращити матеріальне становище  – гороскоп на 8 квітня

Прислухайтеся до власної інтуїції. Маєте шанс вигідно покращити матеріальне становище – гороскоп на 8 квітня

8 квітня відбудеться сонячне затемнення. Це особливий день. Краще скасувати важливі переговори. Домовленості будуть порушені. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Це час самозаглиблення і пізнання себе, - говорить астрологиня. – Нарешті зрозумієте, чого хочете. Почнете цінувати власні зусилля і задумаєтеся, як заробляти більше грошей, але мати час на особисте життя. Не відштовхуйте ідей, які спадуть вам на думку. Перед вами відкриються неймовірні можливості. Прислухайтеся до власної інтуїції, озирніться навколо. Маєте шанс вигідно покращити матеріальне становище. На Левів, Овнів і Терезів чекають неймовірні зміни на краще.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не варто приймати доленосних рішень. Зараз ви керуватиметеся забобонами і страхами. Краще перенести переговори. Спостерігайте за тим, що не вдається. Робіть висновки, де схибили.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Вашій великодушності і щедрості дивуватимуться. Ви братимете на себе обов'язки колег і легко реалізовуватимете власні плани. Грошей буде небагато. Але зароблене ви вдало вкладете і використаєте.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Слідкуйте за словами. Утримуйтеся від обіцянок і позик. Не варто відкривати нові підприємств і починати будівництво. Фундамент підмиватимуть підземні води, дім швидко руйнуватиметься.

Рак (22 червня - 22 липня)

Зарано втілювати у життя наполеонівські плани. Спостерігайте і думайте. Марно намагаєтеся всидіти на кількох стільцях. Доведеться зробити вибір.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Досягнете підвищення у кар'єрі, помиритеся з опонентами. На реалізацію задумів грошей вистачатиме. Щоб налагодити розмову з дітьми, підтримайте їхню ініціативу. Купіть річ, про яку вони давно мріють. Це спонукатиме їх більш охоче братися за навчання.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Важко буде уникнути зустрічі з людьми, які вам неприємні. Доля вас зводитиме з ними невипадково. Маєте шанс багато чого з'ясувати. Не бійтеся визнавати власні помилки.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Обіцяні преміальні не надійдуть. Задумаєтеся над зміною роботи. Розсилати резюме краще у четвер. Співбесіди пройдуть вдало.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Розпочнеться нова щаслива смуга у житті. Кохану половинку зустрінете у соцмережах. Не варто зав'язувати стосунки у першій половині тижня.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Виходьте за межі повсякденних турбот. Не очікуйте ініціативи від близьких. Починайте втілювати у життя свої ідеї, не зважаючи на страх. Ризик буде виправданий. Більші заробітки надійдуть через тиждень.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Зараз не час хвалитися своїми досягненнями чи критикувати інших. У фінансових питаннях щаститиме. Залишайтеся далекоглядними. Підписання договорів перенесіть на наступний тиждень. Не наражайте на небезпеку власний бізнес.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

У магазин ідіть увечері. Траплятимуться речі, які давно шукали. Ціни виявляться привабливими. Доведеться підкорятися обставинам. Будьте терплячими. Повернуть гроші, які вам заборгували. Добре заробити вдасться у другій половині тижня.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Позбудьтеся мотлоху, який захаращує квартиру. Не варто довго спати. Час боротися зі шкідливими звичками. Рухайтеся на зустріч до своєї мрії. Вдалий результат принесе дієта.

Читайте також