Подаруй військовику книгу: У рівному збирають книги для поранених бійців

Подаруй військовику книгу: У рівному збирають книги для поранених бійців

Для поранених військовиків, які лікуються в Рівненській обласній клінічній лікарні імені Юрія Семенюка, організували благодійну акцію – "Подаруй військовику книгу". Триватиме вона до 29 лютого включно. Охочі долучитися можуть принести в медзаклад подарунковий набір з україномовною літературою та взяти участь у розіграші ексклюзивних футболок.

Організаторка акції Оксана Ігас зазначила, що ідея належить медикам обласної лікарні.

- Найважливіше побажання, щодо книг – вони повинні бути українською мовою і життєдайного змісту. Що б вона мотивувала жити, одужувати, спонукала вірити в ту справу, яку наші воїни роблять і не здаватися, - каже організаторка.

Зі слів Оксани Ігас, охочі долучитися до благодійної акції можуть також створити набір, додавши до книги засоби гігієни, шкарпетки, солодощі. Приносити це потрібно до центру комунікацій і проєктів у лікарні до 12.00 29 лютого. Телефон для комунікації: (093) 710-55-79.

- 1 березня, у день заснування нашої лікарні, ми презентують кожному військовику, який у цей час буде на лікуванні, зібрані подарункові набори від благодійників. Наразі вже є десяток книг, але я впевнена, що до завершення акції їх буде більше — каже Оксана Ігас.

Учасники благодійної акції можуть також взяти участь у розіграші ексклюзивних футболок із принтом рівненського художника Костянтина Качановського: I’m From Rivne Region and I Am Proud Of It. Розіграш відбудеться 2 березня.

Читайте також