Неприємний запах з раковини на кухні: як швидко й без хімії позбутися проблеми за допомогою народних засобів

Неприємний запах з раковини на кухні: як швидко й без хімії позбутися проблеми за допомогою народних засобів

Кожен з нас, мабуть, стикався з проблемою неприємного запаху на кухні. Проблема може виникнути у холодильнику. Також досить часто неприємний запах йде зі стоку кухонної мийки. Є три прості та ефективні народні засоби, які допоможуть позбутися його.

Сода — це не тільки чудовий засіб для приготування їжі, а й відмінний очисник для різних поверхонь. Для усунення неприємного запаху у стоку просто всипте туди три столові ложки соди й залийте чашкою яблучного оцту. Через пів години промийте трубу двома літрами окропу, а потім відкрийте холодну воду на кілька хвилин.

Лимонна кислота також добре підходить для очищення каналізації. Всипте у стік 100 г лимонної кислоти й додайте склянку теплої води. Залиште на 20 хвилин, потім промийте великою кількістю води.

Гірчичний порошок ефективно бореться з мікробами та мікроорганізмами, а також очищає труби. Просто насипте у злив три або чотири столові ложки гірчиці та влийте одну або дві склянки гарячої води. Важливо використовувати цей метод лише за наявності металевих труб, оскільки пластикові можна пошкодити.

Читайте також