Не проґавте свій шанс розбагатіти та досягти успіху – гороскоп на 23 серпня

Не проґавте свій шанс розбагатіти та досягти успіху – гороскоп на 23 серпня

23 серпня доля усміхнеться терплячим працелюбам. Почнуть здійснюватися заповітні бажання. Кожен отримає те, що заслужив. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Ранок видасться складним, але вже після обіду з'являться сили та можливості щось змінити на краще, - говорить астрологиня. - Не проґавте свій шанс розбагатіти та досягти успіху. Наплануйте побільше справ. Ця п'ятниця буде на диво плідною. Кожен зумій отримати свій ласий шматок. Овни, Стрільці і Козороги почуватимуться краще, ніж будь-коли. Ці три знаки будуть на піку слави.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не бажано запускати творчі проекти, починати реконструкцію житла. Закінчити їх не вистачить фінансів. Нерухомість краще купувати та винаймати на вихідних.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Тривожитиме невпевненість у завтрашньому дні. Умійте домовлятися з оточенням. Не соромтеся просити про допомогу. Цього дня нарешті визначитеся, чого саме хочете від життя.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Життя нагадуватиме казку. Багато чого вдаватиметься з першого разу. Подбайте про свою зовнішність. До перукаря краще іти вранці, робити манікюр - ввечері.

Рак (22 червня - 22 липня)

Затримайтеся на роботі. Прибутковими будуть обід та вечір. Розмір заробітку залежатиме від вашої працездатності. Знахідки будуть надто цінними. Не полінуйтеся знайти власника. За добро вам віддячать сторицею.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гарний день для проведення невеликих ремонтних робіт. Куплена побутова техніка працюватиме надійно.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Беріться за роботу у гарному настрої. Тоді у п'ятницю встигнете більше, ніж протягом тижня. Дивіться під ноги. Носіть зручне взуття на низьких підборах.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

День буде багатим на підказки. Прислухайтеся до порад, переймайте досвід колег, навчайтеся і вірте у свої сили. Результат не забариться.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Більше часу присвячуйте роботі, яку любите. Вона приноситиме гарні плоди. Вдалий час для покупок. Вдасться поповнити гардероб гарним і практичним одягом.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Не вкладайте гроші в рекламу. Вона не дасть очікуваних результатів. Приділіть увагу догляду за шкірою й волоссям. Користуйтеся перевіреними косметичними препаратами.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Навколо буде чимало конкурентів. Доведеться позмагатися за своє місце під сонцем. Обмежте коло спілкування. У друзі набиватимуться знайомі, які вас відверто дратують.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Нарешті вдасться розправити крила. Це вдалий період, аби складати плани на майбутнє. На все необхідне грошей вистачатиме. Дійте і досягайте своєї мети.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Відмовтеся від покупки одягу і взуття. Залишитеся незадоволені якістю. Заплануйте поїздку на вихідні. Ця подорож допоможе підзарядити батарейку та підкине цікавих ідей на осінь.

Читайте також