Названо смартфони, камери яких фотографують краще, ніж у Apple iPhone

Названо смартфони, камери яких фотографують краще, ніж у Apple iPhone

Потрібно відзначити iPhone 13, який компанія Apple презентувала майже півроку тому, і його ціна ще не настільки знизилася, щоб звичайні користувачі з обмеженим бюджетом могли придбати, а отже, необхідно шукати альтернативу. Тому, тут ми наведемо список флагманів, які фотографують не гірше і навіть краще за iPhone 13.

Xiaomi Mi 11 Ultra

3 найкращі смартфони з топовою камерою для блогерів

Почнемо наш список із Xiaomi Mi 11 Ultra. Так, це флагман від компанії Xiaomi, але знаючи це, не потрібно відразу робити висновок, що знімки будуть неякісними.

З найважливіших характеристик слід відзначити процесор Qualcomm Snapdragon 888 5G, що працює у парі з 8/12 Гб оперативної пам'яті та 256/512 Гб внутрішньої пам'яті. Також він отримав великий 6,81-дюймовий дисплей AMOLED з роздільною здатністю 1440 x 3200 пікселів та частотою оновлення 120 Гц. Крім того, він отримав захист від вологи та пилу IP68 та звукову систему Harman Kardon.

Xiaomi Mi 11 Ultra робить дуже добрі фотографії, які якістю не відрізняються від зроблених на iPhone.
До речі, придбати Xiaomi Mi 11 Ultra можна у більшості інтернет-магазинів.

Huawei Mate 40 Pro+

Названо смартфони, камери яких знімають краще, ніж у Apple iPhone

Цей смартфон дуже рідко зустрічається на полицях наших магазинів, тому що через унікальне функціонування та зйомки фотографій, його розкупили дуже швидко. Також не варто забувати і про санкції Huawei, які також негативно вплинули на поширення цього та інших смартфонів компанії.
Що стосується характеристик цього смартфона, то він отримав процесор Kirin 9000, який працює в парі з 8/12 Гб оперативної та 256 Гб внутрішньої пам'яті.

Смартфон також отримав великий 6,76-дюймовий дисплей OLED з роздільною здатністю 1344 х 2772 пікселів та частотою оновлення 90 Гц. Фото можливості смартфона представлені у вигляді потрійної камери з основною 50 Мп та додатковими 12 Мп + 8 Мп та подвійною фронтальною на 13 Мп.

Huawei P50 Pro

Названо смартфони, камери яких знімають краще, ніж у Apple iPhone

Останній у нашому рейтингу є ще одним представником компанії Huawei – P50 Pro.
Він робить дуже якісні фотографії та відеоролики і підтвердженням цьому можуть бути задоволені відгуки власників цього смартфона.

З основних характеристик слід відзначити процесор Qualcomm Snapdragon 888 (без підтримки 5G), що працює в парі з 8/12 Гб оперативної та 128/256/512 Гб внутрішньої пам'яті.
Фотоможливості цього смартфона також на високому рівні, оскільки він отримав квадрокамеру 50 Мп + 64 Мп + 13 Мп + 40 Мп та селфі-камеру 13 Мп.

Читайте також