Наймагічніший день року: це гарний період для початку романтичних стосунків – гороскоп на 20 березня

Наймагічніший день року: це гарний період для початку романтичних стосунків – гороскоп на 20 березня

20 квітня Сонце переходить до знаку Овна. Розпочинається астрономічна весна. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Саме час зайнятися плануванням свого життя на наступні кілька тижнів, - говорить астрологиня. - Таланитиме амбітним і цілеспрямованим. Не чекайте нових пропозицій. Створюйте самі кращі умови для роботи. Купляйте нові інструменти й верстати. Оновлюйте програмне забезпечення. Подбайте про вчасну доставку всього необхідного для роботи. Добре йтиме торгівля. Можна провести рекламну акцію. Відправляйтеся у відрядження чи подорож. Поїздка буде вдалою. Гарний день і для романтичних стосунків. Самотні знайдуть свою пару. Закохані можуть сміливо пропонувати руку й серце своїм обранцям. Ваші бажання здійсняться. Наймагічніший день у році чекає на Тельців, Терези і Водоліїв. Цим трьом знакам вдасться все під час весняного рівнодення.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не бажано приймати доленосних рішень і вносити радикальні зміни у своє життя. Це день великих можливостей. Наберіться терпіння і впевнено рухайтеся до своєї мети.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Не зраджуйте своєму покликанню. Займайтеся тим, що приносить вам радість. Заробітки виправдають ваші сподівання. Настрій піднімуть домашні улюбленці. Слідкуйте за поведінкою собак, котів, папуг і кроликів.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Наведіть лад у гардеробі. Не загромаджуйте його одягом, який не носите кілька років. Похід по крамницях буде вдалим. Розберіться зі своїми бажаннями. Купуйте лише найнеобхідніше.

Рак (22 червня - 22 липня)

Цього дня щаститиме закоханим у свою справу дивакам. Зусилля, спрямовані на збільшення доходів, не будуть марними. На яскраві романтичні пригоди часу бракуватиме.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Сміливо експериментуйте із зовнішністю. Час оновити гардероб. Куплені речі стануть вашими улюбленими.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Відкладіть побачення. Щось піде не так. Настрій буде зіпсовано. Не слід ходити в гості та влаштовувати вечірки. Надмірна метушня дратуватиме. Вільний час краще провести на самоті за улюбленими справами.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Відкладіть похід до косметолога. Красою краще зайнятися у другій половині тижня. Не варто розпочинати нові стосунки. Вони принесуть багато клопоту.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Бачитимете перспективи, і це додаватиме упевненості. Зірки підтримують ваші починання. Зорієнтуйтеся у своїх бажаннях. Не бійтеся, бо лише сміливі мають щастя. До перукарні або барбершопа завітайте після обіду. Нова зачіска вам пасуватиме.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Не час купувати новий одяг або взуття. Вони лежатимуть у шафі. Не хваліться своїми досягненнями. Заздрісні люди можуть зашкодити вашим подальшим планам.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Подорож та переїзд у нове помешкання краще планувати на наступний тиждень. Цього дня у жодному разі не можна купувати нерухомість, подавати документи на навчання, сваритися із сусідами, роздавати обіцянки.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Вдасться втілити у життя плани, які виношували роками. Будете задоволенні результатом. Щедрим на подарунки буде ранок та вечір. Отримаєте усе, чого так бажаєте. Це час кар'єрного росту, перемог та високого заробітку.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Не женіться за модним крамом. Витратите гроші на непотріб. Знайомство в інтернеті матиме несподіване продовження. Хтось цього дня зустріне найкращого друга. На когось чекає побачення, яке переросте у неймовірні стосунки.

Читайте також