Насолоджуйтеся тим, що робите. Результат приємно здивує – гороскоп на 2 квітня

Насолоджуйтеся тим, що робите. Результат приємно здивує – гороскоп на 2 квітня

2 квітня не варто приймати доленосні рішення і намагатися встигнути все. Виграє той, хто відповідатиме за свої обіцянки. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

 - Розпочався період ретроградного Меркурія, - говорить астрологиня. - Протягом наступних чотирьох тижнів виникатимуть проблеми зі зв'язком, оформленням паперів, перемовинами й електрикою. Купляти телефони, комп'ютери та різні електронні пристрої краще у травні. Цього дня бажано займатися питаннями ремонту й реконструкції об'єктів нерухомості. Але виставляти на продаж свій дім чи квартиру не варто. Вигідно продати їх не вдасться. Попрацюйте коло землі, наведіть лад у саду. Можна садити й пересаджувати дерева. Приділіть більше уваги догляду за шкірою. Запишіться до косметолога. Добре пройдуть заняття з відновлення рухливості тіла після перенесеної травми. Бережіть спину. Не підіймайте важкого. Це день унікальних можливостей для Левів, Терезів і Водоліїв. Вам вдаватиметься все і одразу. Насолоджуйтеся тим, що робите. Результат приємно здивує.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Ваш дім наповнюється гостями. Це час корисних покупок. Подаровані на дні народження гроші витрачайте на себе. Будьте готові до незапланованих витрат. В особистому житті що не траплятиметься, усе на краще.

Телець (21 квітня - 20 травня)

До вас стікатиме необхідна інформації. У дім заходитимуть люди, які вам потрібні. У вівторок зрозумієте, що таке справжня фортуна. Опинятиметеся у потрібному місці і в потрібний час. Відмовтеся від покупки побутової техніки та комп'ютерів.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Вас можуть звинуватити у чужому конфлікті. Є ризик отримати стусана у вуличній бійці. Не намагайтеся встати на чиюсь сторону. Дотримуйтеся нейтралітету. Змінити місце проживання краще з наступного тижня.

Рак (22 червня - 22 липня)

Заробітки вас потішать. Будьте достатньо активними. Відганяйте від себе лінь. Службовий роман завершиться розчаруванням. Не демонструйте коханим свою незалежність. В особисте життя почнуть втрачатися родичі і друзі. Вони багато чого псуватимуть, сіятимуть зерна неспокою.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Не економте свої сили на роботі. Будете достатньо красномовними. Вашим умінням вести переговори захоплюватимуться інші. Оминайте гострі кути під час розмови. Ви зараз сильніші за своїх конкурентів. Не варто боятися керівництва. Вдалий час, щоб просити про підвищення заробітку.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Не дозволяйте собою маніпулювати. Можете стати іграшкою у чужих руках. Користуйтеся бартером, аби не почуватися боржником. Після заходу сонця плануйте розмови, які повинні розставити крапки над "і" у ваших стосунках. Не підвищуйте голос під час спілкування з коханими.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Вам повернуть давній борг. Частину зароблених грошей віддайте на благодійність. Упевнено приймайте рішення і обдумуйте події, які відбуваються навколо. Поруч будуть люди, готові підтримати.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Це день із творчою ноткою. Він буде вдалим для креативних дослідників і винахідників. Це період появи яскравих лідерів. Є шанс знайти надійних партнерів і керівників.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Проводьте більше часу з друзями та рідними. Нові романтичні пригоди задоволення не принесуть. Вчасно реагуйте на негаразд, які виникають. Тоді не тільки уникнете втрат, але й зумієте підлаштуватися та використати все це на власну користь.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Визначтеся, що для вас є найважливішим. Спрямуйте усю увагу на справи, які відкладати не можна. У вашому будинку не зачинятимуться двері. Будьте гостинними господарями. Візитери допоможуть вам розібратися у собі.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Розраховуйте на гроші, які маєте у кишені. Не сподівайтеся на фінанси партнерів. Отримаєте чимало пропозицій, від яких важко буде відмовитися. Досвіду вам не позичати. Запросіть коханих на побачення. Поліпшити атмосферу вдома допоможе відверта розмова.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Ви не стомлюєтеся експериментувати. Важко буде прийняти остаточне рішення. Нагадають про себе слабкі сторони ваших проектів. Зумієте виправити помилки. Не смітіть грошима. Відкладіть покупку меблів.

Читайте також