Насолоджуйтеся моментом слави та успіху – гороскоп на 27 лютого

Насолоджуйтеся моментом слави та успіху – гороскоп на 27 лютого

27 лютого розпочніть ремонт в оселі, переставте меблі. Що більше простору звільните, то краще почуватиметеся. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Це день порожніх балачок, - говорить астрологиня. - Не витрачайте час на планування майбутнього. Обдумування нових ідей зайде в глухий кут. Знайдіть роботу для своїх рук. Практичні речі виходитимуть добре. Таланитиме майстрам і художникам. Не довіряйте людям, які багато обіцяють. Обставини завадять їм дотриматися слова. Пильнуйте за своїми речами у людних місцях. Частіше траплятимуться крадіжки. Не залишайте малечу без нагляду. Вона активно лізтиме в шкоду. Виходьте у справах заздалегідь. Можуть виникати проблеми з транспортом. Самотні люди шукатимуть своєї пари. Не поспішайте з вибором. За тиждень багато чого може змінитися. Велике майбутнє чекає на Тельців, Левів і Козорогів. Тепер і на вашій вулиці свято. Насолоджуйтеся моментом слави та успіху.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Здивуєтеся, як багато вдаватиметься. Не слід робити пластичні операції, розпочинати ремонт, змінювати колір волосся. Смак підводитиме людей, які творять красиве.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Це чудовий час для самоосвіти та самозаглиблення. Не критикуйте дітей. Згадайте себе в їхньому віці. До стоматолога йдіть увечері.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Легко закохатися. Не втрачайте голову через почуття. Ставтеся критично до нової інформації. Цього дня звідусюди литиметься забагато брехні.

Рак (22 червня - 22 липня)

В особисте життя наполегливо втручатимуться родичі. Непереливки буде неодруженим. Вас знайомитимуть, тягнутимуть на побачення. Марно шукати долю за кордоном. Листування в інтернеті ні до чого хорошого не приведе.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Робіть перестановку вдома. Це сподобається дітям і коханим та чудово підніме настрій Вам. Боріться із зайвою вагою. Відмовтеся від цукру на 21 день.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Вечорами добре працюватиметься, тому слід затриматися на роботі. Не займайтеся нерухомістю. Якщо продаватимете, то здешевите. Купуватимете - переплатите. Вдалий час завести домашнього улюбленця.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Мало що вдаватиметься без проблем. Підкоріться обставинам і прислухайтеся до підказок долі. З березня розпочнеться найвдаліший період цього року.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Ви популярні й цілеспрямовані. Інші довірятимуть вашій думці і проситимуть порад. Натхнення повернеться у ваше життя. Женіть від себе ностальгію за минулим. Робіть висновки і вчіться на помилках.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Не поспішайте зближуватися з новими знайомими. Довіряти зараз нікому не варто. Чекайте на звістку про поповнення в родині. Біль у підребер'ї спонукає звернутися до лікаря. Пропийте курс жовчогінних препаратів.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Бажаєте стати відомим - показуйте здібності й працелюбність. Сором'язливі залишаться в останньому вагоні. Не бійтеся перепон. Вони відсіюють найслабших. Заробітки зростуть.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Коли відчуваєте неспокій і розгубленість, покладіться на мудрого родича чи друга. Зняти стрес допоможе відверта бесіда. Ведіть блог, у якому описуйте власний досвід. Зустрінете багато однодумців.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Не вірте рекомендаціям. Знайти хорошого консультанта, лікаря чи перукаря поки що не вдасться. Те, що влаштовує ваших друзів, не сподобається вам. Відкладіть придбання авто. Незабаром сподобається інша модель.

Читайте також