Мрійте і дійте. Це час неймовірного успіху – гороскоп на 19 квітня

Мрійте і дійте. Це час неймовірного успіху – гороскоп на 19 квітня

19 квітня - день зірваних планів і марних очікувань. Утримайтеся від обіцянок. Щось завадить вам дотримати слова. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Не варто брати на роботу нових працівників, - говорить астрологиня. - Невдалий час для початку будівництва й ремонтних робіт. Ставтеся критично до сенсаційних новин. Вони виявляться не вартими уваги. Не поспішайте розповсюджувати плітки. Будьте щедрими на компліменти. Добре слово дозволить покращити стосунки з рідними людьми. Вразливим буде кишківник. Уповільнюється процес обміну речовин. Їжте малими порціями й тільки тоді, коли зголодніли. Не час починати нового курсу лікування. Здаватиметься, що все йде не так, як вам хочеться. Песимістичні думки не дозволять рішуче вирватися вперед. Пам'ятайте, найтемніша ніч перед світанком. У життя Тельців, Раків, Левів, Стрільців і Риб увірветься щастя. Мрійте і дійте. Це час неймовірного успіху.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Переживатимете через невдачі знайомих. У самих справи підуть добре. Захищайте інтелектуальну власність. Кишеня наповнюється грішми. Забракне часу, аби переробити усе. Не плануйте багато справ на кінець тижня. Кар'єрні успіхи світять тим, хто цього дня розпочне щось нове.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Не намагайтеся змінити усе і одразу. Рухайтеся повільно і досягнете бажаного швидше, ніж очікували. У ваш дім прийдуть нові люди. Будьте готові до знайомства з обранцями ваших дітей.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Винахідливість допоможе досягти своєї мети. Вас усюди супроводжу удача. Не засмучуйтеся через неприємності. Проаналізуйте і зробіть висновки. Не варто призначати першого побачення.

Рак (22 червня - 22 липня)

Усі навколо будуть непосидючими і дратівливими. Ви нестимете спокій у колектив. Інтуїція не підведе. Добре працюватиметься лікарям і психологам. Надихатиме затишна атмосфера в домі.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Не розпорошуйте свою увагу, тоді досягнете успіху. Гроші надходять невеликими частинами. Це дозволить зберегти платоспроможність. Не дозволяйте людям умовити вас робити те, чого ви не хотіли.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Перенесіть на наступний тиждень важливі переговори. Рішення, яких досягнете зараз, вас не задовольнятимуть. Вдалий час для переїзду до коханих.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Відчуєте, що життя налагоджується. Хоча здаватиметься, що всі навколо про вас забули. Годі ображатися. Цінуйте кожну мить, яку проведете у товаристві рідних та коханих. У ваше життя прийде стабільність. Уникайте кредитів. Купуйте речі, на які вистачає грошей.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Знайдете спосіб повноцінно реалізувати себе. Прийміть запрошення на співбесіду. Кишеня наповниться перед вихідними. Зачекайте із придбанням комп'ютера чи смартфона. Товар скоро доведеться здати в ремонт.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Знаходитимете оригінальні способи вирішення фінансових проблем. Продавайте речі, якими не користуєтеся. Демонструйте коханим свої почуття. Дотримуйтеся обіцянок. Пам'ятайте про батьківські обов'язки. Не перекладайте догляд за дітьми на родичів.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Не варто йти на шопінг, навіть якщо спокушатимуть вигідними акціями. Довіряйте інтуїції більше, ніж логіці. Це тиждень збору врожаю. Можуть повернути старий борг.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Щаститиме трудоголікам. Утримайтеся від різких змін у веденні бізнесу, не робіть великих ставок на нових партнерів. Довіряйте тим, з ким працюєте багато років.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Цікаві пригоди чекають цього тижня на тих, хто починає навчання, вирушає у відрядження чи бере участь у конференції. Добре пройдуть переговори. Успіху досягнуть ваші діти. Цікавтеся їхніми інтересами, допоможіть їм бути більш рішучими, аби досягти бажаного.

Читайте також