Місячне затемнення 2024: яким знакам воно принесе небачений успіх – гороскоп на 25 березня

Місячне затемнення 2024: яким знакам воно принесе небачений успіх – гороскоп на 25 березня

25 березня відбудеться перше у цьому році затемнення. Воно відкриє сезон затемнень, який триватиме до 8 квітня. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

- Ці дати стануть кармічними для України та нашого запеклого ворога Росії, - говорить атсрологиня. - Будемо свідками того, як імперія втрачатиме все. Українців це надихатиме до ще більшої боротьби і перемоги. Пам'ятайте, нічого випадкового не буває. Деякі зустрічі можуть кардинально змінити ваше життя. Не наполягайте на своєму. Прислухайтеся до інтуїції. Зупиніть друзів, які намагаються знести непробивну стіну. Застрахуйте себе від втрат. Не варто їхати на заробітки, іти до суду і ділити спадок. Працюйте над саморозвитком. Цей день принесе небачений успіх Левам, Дівам і Тельцям. Насолоджуйтеся моментами слави та неочікуваного прориву.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Хотітиметься спокою, та усамітнитися навряд чи вдасться. Справи важко буде зрушити з місця. Підвищення цін на продукти шокує. Доведеться звернутися до заощаджень.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Ви притягуватимете до себе успішних та здібних однодумців. Відчуєте у собі сили змінювати простір навколо на краще. Рухайтеся малими кроками. Не варто відкидати проєкти, які приносять невеликі, але стабільні доходи.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

На добу відкладіть відкриття нових сайтів чи торговельних точок. Зачекайте з прийняттям важливих рішень. Зростає внутрішня тривожність.

Рак (22 червня - 22 липня)

Не йдіть проти власної совісті. Робіть так, як вчили батьки. Прислухайтеся до мудрої поради наставника. Настав час щось змінювати у своєму житті. Розпочніть із себе.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Інтелектуальна праця вдаватиметься краще за фізичну. Добре піде навчання. Не змушуйте дітей читати книжки. Показуйте власним прикладом, наскільки це цікаве заняття.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Покладайтеся на інтуїцію. Логіка підводитиме. Працьовиті отримають усе, чого забажають.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Складно буде працюватися з текстами й документами. Підводитиме пам'ять. Частіше робіть перерви під час роботи і навчання. Більше часу проводьте з рідними.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Зумієте придбати недорого річ, про яку давно мріяли. Це гарний час для купівлі велосипедів. Ви часто не розумітимете людей з найближчого оточення. Багато хто відверто дратуватиме. Наберіться терпіння під час розмов.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Не відкладайте свої справи на завтра. Це буде на руку конкурентам. Розумно розпоряджайтеся грошима. Не варто брати позики.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Це час особливих змін на краще. Зумієте легко здобути те, про що давно мріяли, і позбутися усього, що заважає. Задумаєтеся над тим, щоб здобути ще одну освіту і змінити професію.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Цей день принесе багато фінансових пропозицій. Проте розглядати їх краще за кілька днів. Вживане авто з-за кордону купуйте у п'ятницю. Смартфон і ноутбук варто придбати на вихідних.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Намітяться зміни на краще. Не сидітиметься на місці. Багато подорожуватимете. Знайдете свої улюблені місто, фільм, книгу чи страву. Це допоможе відволіктися від песимістичних думок.

Читайте також